25 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Το τελευταίο αντίο στον Σάββα Αντωνιάδη

Εκατοντάδες Ναυπλιώτες συνέρρευσαν από νωρίς στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συνοικισμό Νέα Βυζάντιο και αποχαιρέτησαν σήμερα το μεσημέρι δακρυσμένοι τον Σάββα Αντωνιάδη που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή το Σάββατο από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, με την παρουσία, των οικείων του εκλιπόντος, συναδέλφων και φίλων, αλλά και πολλών απλών ανθρώπων που καταχειροκρότησαν αποτίοντας φόρο τιμής στο χαμογελαστό παιδί του Ναυπλίου.

Ο Σάββας Αντωνιάδης, διατηρούσε  κατάστημα υποδημάτων στην οδό Άγγελου Τερζάκη κοντά στο Πολεμικό Μουσείο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη του Ναυπλίου, ξεχωρίζοντας για την ευγένειά του, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την πάντα πρόσχαρη διάθεση.

Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.
Καλό Ταξίδι.

Περισσότερα Άρθρα

Τι λέει για σκληρότερους περιορισμούς σε Αργολίδα και Κορινθία ο Γ.Διευθυντής της Π.Πελοποννήσου

Τι λέει για σκληρότερους περιορισμούς σε Αργολίδα και Κορινθία ο Γ.Διευθυντής της Π.Πελοποννήσου

Τι λέει για σκληρότερους περιορισμούς σε Αργολίδα και Κορινθία ο Γ.Διευθυντής της Π.Πελοποννήσου Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος στην εκπομπή Η Πελοπόννησος σήμερα Ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Β. Διαμαντόπουλος στην εκπομπή “Η Πελοπόννησος σήμερα”, μιλάει στη Σωτηρία Παπαδοπούλου για το σκληρό lockdown στο Νομό Αρκαδίας. Ο κ. Διαμαντόπουλος αναφέρεται επίσης […]

Ευρηματική και πολύχρωμη η καρναβαλική παρέλαση στη Νέα Κίο (φωτογραφίες)

Στην Νέα Κίο του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα πραγματοποιήθηκε η καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019. Με σύνθημα το κέφι και την ζωντάνια μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές ζωντάνεψαν το έθιμο της Αποκριάς στην Νέα Κίο. Την καρναβαλική εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος, ο αντιδήμαρχος Δ. Κρίγγος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος […]

WordPress Ads