24 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Πειραιάς: Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του στο λιμάνι

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, από το ΙΧ αυτοκίνητο του, που έπεσε αργά το βράδυ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή του Αγ. Διονυσίου, στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-3.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ηλικία και η ταυτότητα του άτυχου άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών ερεύνησαν τη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό χωρίς να εντοπιστεί κάποιο άλλο άτομο που μπορεί να επέβαινε στο όχημα.

Το αυτοκίνητο ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Κώστας Τζιούμης: «Να εκπαιδευτούμε όλοι στους κανόνες οδικής ασφάλειας. Κοινός στόχος με τον Ερυθρό Σταυρό και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

Μία επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα: Σκέψου έξυπνα – Οδήγησε με Ασφάλεια» συνδιοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης, από κοινού με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Νομού  Αρκαδίας. Η  επιστημονική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στις 10.00 το πρωί. […]

Απόψε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, η βραβευμένη παράσταση με τους Stand up Science : Re- think (re-use, re-duce, re-cycle)

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11/22, ώρα 22:00 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο – Είσοδος Ελεύθερη Οι Science Reactors συμμετέχουν στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ”, με τη βραβευμένη παράσταση τους Stand up Science : Re- think (re-use, re-duce, re-cycle) Πού; Στο Λουτράκι – Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Πότε; Το Σάββατο 26 Νοεμβρί0ου, στις 20.00’ Οι Science Reactors, θα πάρουν […]

WordPress Ads