29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Λαμπρός ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή των Θεοφανείων στο λιμάνι της πόλης.

Προηγήθηκε θεία λειτουργία έγινε και ο μεγάλος αγιασμός στον Μητροπολιτικό Ναό του Άγιου Γεωργίου  χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου παρόντων των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου.

Ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της πόλης, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έπεσαν για να πιάσουν τον Σταυρό. Την τελετή της κατάδυσης του Σταυρού τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος.

Την ακολουθία των Θεοφανείων παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός , Γιάννης Γκιόλας και Γιάνης Μανιάτης,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος,  ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης, η ανεξάρτητη Περιφεριακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπουλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Μαλτέζος, Ανδρέας Πουλάς και Χρήστος Αντωνόπουλος,Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα Άρθρα

Το αλαλούμ με τον εμβολιασμό συνεχίζεται

Του Ανδρέα Πουλά, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας, Κινήματος Αλλαγής Μόνο ως τραγελαφική θα πρέπει να χαρακτηριστεί η κατάσταση με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στη χώρα μας. Η κυβέρνηση φαίνεται να έχει χαθεί στη δίνη του ανασχηματισμού με αποτέλεσμα να πάει περίπατο ο εμβολιαστικός της σχεδιασμός. Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι αλλεπάλληλες αναβολές εμβολιασμών υγειονομικών σε […]

Νεμέα: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία πεζό

Παράσυρση πεζού σημειώθηκε πριν λίγο σε κεντρικό σημείο της Νεμέας. Πρωινό τροχαίο στην κυκλική, στην αρχή της Αγίου Γεωργίου, με ένα αυτοκίνητο να χτυπάει έναν πεζό. Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας 7/9/2020. Μετά από κλήση έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον πεζό στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ περίοικοι βοήθησαν και […]

WordPress Ads