23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Θεοφάνεια στο Κιβέρι

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια σήμερα Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 στο Κιβέρι.

Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου εψάλλει ο Όρθρος και στην συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε ο Μεγάλος Αγιασμός, προσκύνησε όλος ο κόσμος τον Τίμιο Σταυρό και μετά ακολούθησε η ρίψη του  στην θάλασσα.

Εκ μέρους του Δήμου Άργους- Μυκηνών δόθηκε για ευλογία σ ‘ αυτόν που ανέσυρε από τα ύδατα τον Τίμιο Σταυρό ένας ασημένιος σταυρός .

Τον Τίμιο Σταυρό εφέτος ανέσυρε ο Γεώργιος Π. Τσιούλος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βούτηξαν στην θάλασσα για να ανασύρουν τον Τίμιο Σταυρό!!Να έχουν καλή φώτιση, δύναμη, υγεία και  ο Θεός να τα προστατεύει!!

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Καλλιάνος: Από αύριο η δεύτερη φάση της θερμής εισβολής – Θα “χτυπήσουμε” 40αρια

Αύριο Πέμπτη θα είναι η πρώτη μέρα της δεύτερης θερμής εισβολής που θα επηρεάσει τη χώρα και θα διαρκέσει πέντε ημέρες, τόνισε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Όπως ανέφερε ο κ. Καλλιάνος η θερμοκρασία θα επιστρέψει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα από την ερχόμενη Τρίτη, όπου σταδιακά θα αρχίσει να υποχωρεί η ζέστη. Το δεύτερο […]

Χορήγηση Δελτίου Μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρίες

Σύμφωνα με την υπ’αρ.: 96327/14-10-2022 ΚΥΑ (ΦΕΚ: 5411/Β΄/) – (ΑΔΑ: 6Ο3Χ46ΜΤΛΚ-6ΘΔ) Κοινή Υπουργική Απόφαση, χορηγείται (θεώρηση-έκδοση)  Δελτίο Μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρίες για το έτος 2023. Σχετική  η υπ’ αρ. πρωτ.: 253/30-12-2022  (ΑΔΑ: 6Γ2Ζ46ΜΤΛΚ-82Λ) Διευκρινιστική Εγκύκλιος  του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, για την χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2023 από τις Περιφερειακές […]

WordPress Ads