24 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Γιόρτασαν τα Θεοφάνια στο Κεφαλάρι Άργους

Με τρεις ριψοκίνδυνους νέους να πέφτουν στα παγωμένα νερά της πηγής του Κεφαλαρίου τελέστηκε σήμερα ο Αγιασμός των υδάτων στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής από τον π. Μιχαηλ Μετζάκη παρουσία πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές.

Τον Σταυρό έπιασε  ο Παναγιώτης Παναγιώτου.

Στην θρησκευτική εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δ.Καμπόσος, Αντιδήμαρχοι και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Νωρίτερα τελέσθηκε ο όρθρος, η θεία λειτουργία των Θεοφανείων και η ακολουθία του Μεγάλου αγιασμού στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής όπου πλήθος κόσμου έσπευσε για τον καθιερωμένο αγιασμό των Φώτων.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ισθμία Κορινθίας: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας αγνώστων στοιχείων

Σορός γυναίκας, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα εντός της θαλάσσιας περιοχής «Κρυφής» Ισθμίας στην Κορινθία. Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 40-50 ετών, φορούσε ασπρόμαυρο κολάν, κοντομάνικη μαύρη μπλούζα, μαύρα υποδήματα και στο δεξί χέρι έφερε βέρα χωρίς στοιχεία. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής […]

Οι ακραίες θερμοκρασίες λόγω κλιματικής αλλαγής σκοτώνουν πέντε εκατομμύρια ανθρώπους τον χρόνο

Περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια θάνατοι κάθε χρόνο στον κόσμο σχετίζονται με τις ακραίες θερμοκρασίες -είτε τις πολύ υψηλές είτε τις πολύ χαμηλές- και ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη. Παρόλο που κατά τα τελευταία 20 χρόνια πιο πολλοί άνθρωποι πέθαναν από […]

WordPress Ads