23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

ΗΠΑ: Έρευνα για εγκυμοσύνη γυναίκας που βρισκόταν 10 χρόνια σε κώμα

Η αστυνομία του Φοίνιξ ξεκίνησε έρευνα για σεξουαλική επίθεση, αφότου μια γυναίκα, που νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση την τελευταία δεκαετία, γέννησε.

Η γυναίκα, που έπεσε σε κώμα αφού παραλίγο να πνιγεί, νοσηλευόταν στο Hacienda Healthcare, όταν ξεκίνησε ο τοκετός την 29η Δεκεμβρίου και τελικά γέννησε ένα αγοράκι, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.
Κανείς δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

«Το περιστατικό ερευνάται από το αστυνομικό τμήμα του Φοίνιξ» δήλωσε στο Ρόιτερς ο αρχιφύλακας Τόμι Τόμπσον, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του νοσοκομείου Ντέιβιντ Λάιμποβιτς ανέφερε ότι η διοίκηση του είχε πρόσφατα ενημερωθεί για ένα «βαθύτατα ανησυχητικό περιστατικό», που αφορούσε έναν από τους ειδικευόμενους γιατρούς.

Ο ίδιος απέφυγε να πει εάν ζητήθηκε από το προσωπικό να υποβληθεί σε τεστ DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί ένας πιθανός ύποπτος ή εάν το νοσοκομείο έλαβε προληπτικά μέτρα για να προστατεύσει τους ασθενείς από μια παρόμοια κατάσταση.

Η δικηγόρος του θύματος Τάσα Μενάκερ επισήμανε ότι η αστυνομία θα έπρεπε να πραγματοποιήσει τεστ DNA στους άνδρες εργαζόμενους στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ

Περισσότερα Άρθρα

Δολοφονία καπετάνιου στην Κοιλάδα: Ο φίλος του απαντά στη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας

Στα όσα υποστήριξε η χήρα της Αργολίδας περί συνέργειας, απαντά ο αδελφικός φίλος του καπετάνιου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στην αυλή του σπιτιού του φίλου του, το Δεκέμβριο του 2014. Η 41χρονη κατηγορούμενη για το θάνατο του συζύγου της, Θανάση Λάμπρου, ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του «ήταν ο άμεσος συνεργός στο έγκλημα, αν όχι […]

Εντυπωσιακές συναυλίες στο φετινό Φεστιβάλ Ναυπλίου

Η υψηλή ποιότητα των μέχρι σήμερα συναυλιών αλλά και για το φυσικό σκηνικό είναι τα χαρακτηριστικά του 28ου Φεστιβάλ Ναυπλίου. Θεατές και καλλιτέχνες μετά από κάθε συναυλία, ο καθένας από διαφορετική σκοπιά, εκθειάζουν το φεστιβάλ και την διοργάνωσή του. Σήμερα 4η μέρα του Φεστιβάλ, οι φιλόμουσοι θα απολαύσουν,  στις  9 το βράδυ στο Βουλευτικό,  ρεσιτάλ […]

WordPress Ads