29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ερντογάν: Θα ρίξουμε τους Έλληνες στην θάλασσα – Νέες απίστευτες προκλήσεις (video)

Για μια ακόμα φορά επέλεξε να προκαλέσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στην ανακοίνωση των υποψηφίων του κόμματος του στην Σμύρνη απήγγειλε τους στίχους ενός παραδοσιακού τραγουδιού που… εξυμνεί την σφαγή των Ελλήνων!

“‘Ομορφη Σμύρνη, δεν φεύγει ο καπνός. Την ημέρα στην φαντασία μου, το βράδυ στη σκέψη μου. Η αλεπού δεν μπορεί να μπει στο κρεβάτι του λιονταριού. O τιποτένιος Έλληνας δεν θα τα καταφέρει. Θα ρίξω τους Έλληνες στη θάλασσα”

“Θα τους ρίξουμε ξανά στην θάλασσα”

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τόνισε πως δεν θα διστάσουν να… ρίξουν ξανά τους Έλληνες στη θάλασσα, λέγοντας πως οι “τιποτένιοι” που βρίσκονται εντός κι εκτός Σμύρνης δεν πρέπει να πραγματοποιήσουν τους σκοπούς τους.

Μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε πως το τραγούδι αυτό γράφτηκε κατά την… κατοχή των Ελλήνων στην Σμύρνη.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το δελτίο του Open

 

 

 

ΠΗΓΗ: newsit

Περισσότερα Άρθρα

Έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Την δομή στην Καλαμάτα του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου», επισκέφθηκε, μετά από σχετική πρόσκληση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το βράδυ χθες Δευτέρα 19 Οκτωβρίου. Στη συνάντησή του με τον εμπνευστή της προσπάθειας πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι η «Κιβωτός του Κόσμου» συνιστά […]

Στη Βουλή των Ελλήνων ο Καραϊσκάκης και οι ναύαρχοι του Ναυαρίνου

Η Βουλή των Ελλήνων φιλοξενεί, εδώ και λίγες μέρες, τέσσερις σημαντικούς πίνακες ζωγραφικής, με ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Στην Αίθουσα των Υπασπιστών, στον πρώτο όροφο του Μεγάρου της Βουλής, όπου αναπτύσσεται το κυρίως τμήμα της επετειακής έκθεσης «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά», προστέθηκαν τα πορτραίτα των τριών ναυάρχων […]

WordPress Ads