23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρή 73χρονη από φωτιά στο σπίτι της!

Νεκρή ανασύρθηκε χθες το βράδυ (3/1/19) μία 73χρονη γυναίκα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε σπίτι στον οικισμό Ζαχαρέικα, του νομού Ηλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε απόψε για εκδήλωση φωτιάς σε διώροφο σπίτι στον οικισμό Ζαχαρέΐκα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν απανθρακωμένη τη γυναίκα στον χώρο της κουζίνας δίπλα από το τζάκι.

Έρευνες για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Περισσότερα Άρθρα

Φωτιά σε δασική έκταση στο Λουτράκι: Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στο Λουτράκι. Η πυρκαγιά κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή Περαχώρα Λουτρακίου και βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Προς το παρόν δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Σεισμός στον Κορινθιακό κόλπο – Έγινε αισθητός σε όλες τις γύρω περιοχές

Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, περίπου στις 20:17 το βράδυ σήμερα στον Κορινθιακό κόλπο. Έγινε αισθητός σε περιοχές της Κορινθίας και της Αχαΐας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε επίκεντρο 32 χλμ. νοτιοανατολικά του Γαλαξιδίου, στον Κορινθιακό, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα […]

WordPress Ads