34 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Εντοπίσθηκε νεκρός ο 81χρονος που είχε εξαφανισθεί στο Άργος

Σήμερα το πρωί εντοπίσθηκε-δυστυχώς νεκρός-  ο 81χρονος που είχε εξαφανισθεί παραμονή της πρωτοχρονιάς από το Άργος .

Οι ερευνες που έγιναν σε πιθανά σημεία τις προηγούμενες ήμερες δεν απέδωσαν για τον εντοπισμό του Σπύρου Μήτσουλα που εξαφανίσθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Σπύρος Μήτσουλας γεννηθείς το 1938, κάτοικος Άργους, έφυγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς περίπου στις 7 το απόγευμα για να πάει στο καφενείο και δεν επέστρεψε σπίτι του.

Άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας  η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ εχουν μεταβεί στην περιοχή της Άκοβας στο Άργος όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου ηλικιωμένου ενώ εξετάζεται η περίπτωση  και της εγκληματικής ενέργειάς.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς: Απάντηση του υπουργείου για το θέμα του Ανάβαλου στην Ερμιονίδα

Απάντηση του υπουργείου για το θέμα του Ανάβαλου στην Ερμιονίδα. Στις 24/03/2021 είχαμε καταθέσει ερώτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  για την πορεία του έργου του Ανάβαλου στην Ερμιονίδα. Τα ερωτήματα που είχαμε θέσει ήταν πολύ συγκεκριμμένα: Σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται σήμερα η πορεία υλοποίησης του έργου; Ποιο το ακριβές χρονοδιάγραμμα της πλήρης υλοποίησης; […]

Το αντίο του Παναργειακού στο Νίκο Αλέφαντο

Έφυγε από τη ζωή σήμερα 23/06 σε ηλικία 81 ετών ο προπονητής Νικος Αλεφαντος. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους προπονητές που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο από της πιο χαρακτηριστικές φιγούρες των γηπέδων. Ενώ είχε διατελέσει και προπονητής στην ομάδα μας μεγάλη τιμή που πέρασε από την ομάδα του Παναργειακού μας. Ας είναι ελαφρύ το […]

WordPress Ads