26 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Πρόταση για παραπομπή σε δίκη για πλαστές ενημερότητες

Ο Εισαγγελέας Εφετών, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, και το συμβούλιο πρότειναν να παραπεμφθούν σε δίκη 19 πρώην ποδοσφαιρικοί παράγοντες για πλαστές ενημερότητες κατά την περίοδο 2002-2014.

Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι του πρώην ιδιοκτήτη του Ηρακλή, Αντώνη Ρέμου και του πρώην ιδιοκτήτη του Αιγάλεω, Θωμά Μητρόπουλου.

Απαλλακτική, αντίθετα, ήταν η πρόταση για τους πρώην προέδρους της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, Γιώργο Σαρρή και Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά και τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη.

Για παραπομπή σε δίκη έχουν παραπεμφθεί οι:

Αντώνης Ρέμος

Κώστας Χρόνης

Δημήτρης Τούλης

Βαγγέλης Καμπαρντίνας

Γιάννης Ακτύπης

Γιώργος Αναστασιάδης

Γιάννης Μαναράκης

Κώστας Χαραλαμπίδης

Παναγιώτης Φυντάνης

Τάσος Λουκάς

Γρηγόρης Δράγαζης

Θεόφιλος Βασιλειάδης

Γιάννης Λεβαντίδης

Αχιλλέας Χαραλαμπίδης

Γιώργος Αρβανιτίδης

Θωμάς Μητρόπουλος

Αρης Σταθόπουλος

Θόδωρος Κουρίδης

Ανδρέας Καραγκιόζης

ΠΗΓΗ: sport 24

Περισσότερα Άρθρα

Βολιβία: Η στιγμή που υποχώρησαν τα κάγκελα σε μπαλκόνι Πανεπιστημίου

Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος σε Πανεπιστήμιο της Βολιβίας, όπου υποχώρησε το κιγκλίδωμα από μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου του κτιρίου, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους φοιτητές που συνωστίζονταν εκεί να βρεθούν στο κενό και εφτά να σκοτωθούν. Το δυστύχημα συνέβη στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο του Ελ Άλτο (UPEA), κοντά στη Λα Πας. Εφτά […]

Τάσος Λάμπρου: ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΆΣΕΩΝ

  Κρανίδι, 14 Μαΐου 2020 ΠΡΟΣ: κ. Δ. Κουτούβαλη Πρόεδρο-Μέλη του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Ερμιονίδας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Γραφείο Δημάρχου Δήμου Ερμιονίδας κ. Γ. Γεωργόπουλο ΘΕΜΑ : ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΆΣΕΩΝ Διανύουμε μία δύσκολη και παράξενη χρονιά τόσο στο Δήμο μας όσο και ευρύτερα στην […]

WordPress Ads