23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Κέρκυρα: Σκότωσε την κόρη του επειδή είχε σχέση με Αφγανό

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το άγριο φονικό με θύμα μια 28χρονη κοπέλα στην περιοχή της Αλεπούς στην Κέρκυρα και δράστη τον ίδιο της τον πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας δολοφόνησε την κόρη του επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση που διατηρούσε με έναν άνδρα που έχει καταγωγή από το Αφγανιστάν. Μάλιστα, η σχέση της 28χρονης φαίνεται πως αποτελούσε την αιτία για συχνούς καβγάδες στο σπίτι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο φίλος της κοπέλας ήταν εκείνος που ανέφερε στις Αρχές την εξαφάνισή της και φέρεται να υποστήριξε ότι τη σκότωσε ο πατέρας της επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση τους.

Το πτώμα της κοπέλας φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένονται μετά τη νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Σεισμός στην Ύδρα

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου 2020  στην Ύδρα. Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε 6 χιλιόμετρα ανατολικά της Ύδρας και είχε εστιακό βάθος 98,9 χιλιόμετρα. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό […]

Κορινθία: Σκοτώθηκε από κεραυνό μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Βαρύ πένθος στη Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 37χρονου Π.K. ο οποίος ενώ βρισκόταν στο χωράφι του, χτυπήθηκε από κεραυνό. Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, πήγε στο χωράφι του στον κάμπο, μαζί με τον πατέρα του και έναν βοηθό, προκειμένου να μαζέψουν τις σανόμπαλες καθώς […]

WordPress Ads