25 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη

Λίγες ημέρες μετά την ποινική του δίωξη για δωροδοκία και την ανάκληση της απόφασης για υπαγωγή του σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι του κ.  Μανιαδάκη αναζητώντας στοιχεία που να σχετίζονται με τις υπό διερεύνηση δωροδοκίες της  Novartis.

Παράλληλα, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Νίκου Μανιαδάκη για παθητική δωροδοκία ήδη η σχετική δικογραφία  χρεώθηκε στην ανακρίτρια Μαρίνα Μπόζνιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μανιαδάκης δήλωσε στην δικαστική λειτουργό, μέσω του  συνηγόρου του ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή θα είναι στη διάθεση των ανακριτικών αρχών.

ΠΗΓΗ; ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Ο Δημήτρης Καμπόσος στις Κάννες

Λίγες ώρες πριν την βράβευση στις Κάννες… Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος βρίσκεται στις Κάννες όπου και θα παραλάβει το βραβείο Excellencein City Management (Αριστείο για τη διοίκηση της πόλης) και City Manager of the Year (Manager της Χρονιάς) στην διοργάνωση του Global Club of Leaders μη κερδοσκοπικού οργανισμού ο οποίος έχει άμεση […]

Αρνητικά τα τεστ για covid19 σε Άργος και Ναύπλιο

Ευτυχώς τα τεστ για covid 19, που διενεργήθηκαν και στα δυο νοσοκομεία του Νομού Αργολίδας βγήκαν αρνητικά, τα τεστ ηταν  πάνω από 30 και σίγουρα τ΄αποτελέσματα μας γεμίζουν αισιοδοξία.Προσέχουμε,τηρούμε τους κανόνες και μένουμε ασφαλείς .

WordPress Ads