29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Έγκλημα στον Πειραιά: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας (video)

Προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις των συγγενών του με την αστυνομία. Το τελευταίο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο δράστης να μπέρδεψε το θύμα με τον δίδυμο αδελφό του.

Ο 21χρονος που έφερε τραύματα στο στήθος, καυγάδισε με άλλον άνδρα την ώρα που έμπαινε στο μαγαζί. Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου παραδόθηκε και κρατείται στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Ακούστε τι δήλωσε για το περιστατικό η σύντροφος του θύματος στην εκπομπή Μαζί Σου της Τατιάνας Στεφανίδου (η συγκεκριμένη εκπομπή παρουσίασε και την φωτογραφία που συνοδεύει το ρεπορτάζ):

ΠΗΓΗ: newsit

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά, ψευδή κατάθεση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (6.6.2023) και πρώτες πρωινές ώρες στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία ναρκωτικά, ψευδής κατάθεση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης. Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 23χρονο βρέθηκε στην κατοχή του τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Κατά […]

WordPress Ads