23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Καιρός: Με άγριες διαθέσεις ήρθε το 2019

Με κακοκαιρία μας αποχαιρέτησε το 2018 καθώς ήδη από το πρωί της Δευτέρας, σε αρκετές περιοχές της χώρας επικρατούσε άστατος καιρός.

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως, αποκτά ο καιρός τις πρώτες ημέρες του 2019 καθώς, η χώρα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με δριμύ ψύχος από τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τα έως τώρα προγνωστικά των μετεωρολογικών μοντέλων, ειδικά στο διάστημα από 4 έως 08 Ιανουαρίου, η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές της χώρας θα βρεθεί αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, έντονη κακοκαιρία περιμένουμε να επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας έως τις απογευματινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, καθώς το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό «ΡΑΦΑΗΛ», το οποίο νωρίς το πρωί της Δευτέρας βρισκόταν νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου αναμένεται να κινηθεί προς τα ανατολικά.

Από την Πέμπτη 3/01/2019 θα μας επηρεάσει νέο κύμα κακοκαιρίας, η «ΣΟΦΙΑ», με κύρια χαρακτηριστικά το δριμύ ψύχος και τις τοπικές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές-παραθαλάσσιες περιοχές, καθώς πολικές αέριες μάζες θα σαρώσουν τη χώρα από βορρά προς νότο.

 

Περισσότερα Άρθρα

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Σε ψαροκάικο κρυβόταν ο μακελάρης

Σ’ ένα παλιό ψαροκάικο, στο Καρνάγιο της Πάτρας, φαίνεται πως είχε βρει προσωρινό καταφύγιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που συγκλόνισε την Ελλάδα, το διάστημα που αναζητούνταν από τις Αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μακελάρης της Ανδραβίδας, την πρώτη νύχτα της δολοφονίας, φιλοξενήθηκε σε διαμέρισμα […]

Διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στο Άργος

Στις 4.30 περίπου τα ξημερώματα, σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, 4 άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στο Άργος, σπάζοντας την σιδερένια του πόρτα και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος που περιείχε κοσμήματα και χρήματα αξίας 500.000 περίπου ευρώ.

WordPress Ads