29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Happy New Year! Οι πρώτες χώρες που υποδέχθηκαν το 2019 (videos)

Στα νησιά Σαμόα έκανε «ποδαρικό» το 2019 καθώς είναι η χώρα που παραδοσιακά υποδέχεται πρώτη το νέο έτος. Το νησιωτικό κράτος του Ειρηνικού γιόρτασς με παραδοσιακούς χορούς, πυροτεχνήματα και ζογκλέρ την έλευση του νέου έτους.

Η κυβέρνηση της Σαμόα μοιράστηκε κάποια βίντεο από τα πυροτεχνήματα, μαζί με το μήνυμα: «Τα νησιά Σαμόα υποδέχονται το νέο έτος με στυλ». Μαζί με τα Σαμόα τη νέα χρονιά καλωσόρισε και το Κιριμπάτι.

Όταν το ρολόι σήμανε μεσάνυχτα η κυβέρνηση της Σαμόα ανέβασε στο Facebook το βίντεο με τους εορτασμούς και με το μήνυμα για τους πολίτες του νησιού, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Samoa welcomes the New Year in style. This government initiative is a special commemoration marking Samoa as the first country to welcome the New Year. The fireworks display will be an ongoing annual celebration to usher in the new year and for all to witness and enjoy from now on.#HappyNewYearSamoa #FireworksDisplayToWelcome2019 #GodBlessSamoa

Gepostet von Government of Samoa am Montag, 31. Dezember 2018

Στη συνέχεια σειρά πήραν η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία, με τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα να κάνουν την νύχτα μέρα πάνω από τη θάλασσα, χαρίζοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Η φετινή αλλαγή του χρόνου στον κόλπο του Σίδνεϊ θα μείνει στην ιστορία σε όσους βρέθηκαν στο λιμάνι, το διάσημο θέατρο της όπερας αλλά και τους τυχερούς που απήλαυσαν το θέαμα μέσα από τα πλεούμενα.

Η φετινή ήταν η εντυπωσιακότερη γιορτή βεγγαλικών των τελευταίων ετών, μιας και για 12 ολόκληρα λεπτά απανωτά πυροτεχνήματα έπεφταν στον ουρανό.
Στην Ασία το νέο έτος καλωσόρισαν Βόρεια και Νότια Κορέα, Χονγκ Κονγκ, Κίνα, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν και Μαλαισία.

Περισσότερα Άρθρα

Πολιτική Προστασία: Επίσπευση και απλούστευση διαδικασιών για αποζημιώσεις από φυσικές καταστροφές

Τροποποιητική απόφαση για την ενίσχυση των πληγέντων από φυσικές καταστροφές, με την οποία επισπεύδονται και απλουστεύονται όλες οι διαδικασίες, ξεπερνιούνται γραφειοκρατικά προσκόμματα, τόσο σε ότι αφορά στην υποβολή αιτήσεων αλλά και στους ελέγχους για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ προστίθενται και νέες χορηγίες, εξέδωσε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Αξίζει να σημειωθεί […]

Τα μαθήματα κρητικών χορών για το έτος 2020 – 2021 αρχίζουν στο Ναύπλιο!

“Ξάνοιξε Κρήτη το χορό που μάθαν τα παιδιά σου που χόρευαν οι πρόγονοι να χαίρεται η καρδιά σου!” Η Ένωση Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας “ΜΙΝΩΑΣ” σε συνεργασία με το “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ” του Χρήστου Λεβέντη, ανακοινώνει την έναρξη χορευτικών τμημάτων για το έτος 2020-2021. Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας […]

WordPress Ads