23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Γιορτινό Δείπνο για τους Ιερείς και τις οικογένειές τους από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο

Γιορτινό δείπνο για τους ιερείς, τις οικογένειές τους και τους υπαλλήλους της Μητροπόλεως Αργολίδος, διοργανώθηκε σε εστιατόριο της περιοχής του Άργους από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018.

Σε μία όμορφη βραδιά ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος καλωσόρισε με στοργή και αγάπη τους Ιερείς, τις Πρεσβυτέρες και τα παιδιά τους καθώς και όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται σε όλους τους τομείς της Ιεράς Μητροπόλεως και δείπνησε μαζί τους.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και δύναμη στην διακονία τους. Η βραδιά έκλεισε με δώρα σε όλα τα παιδιά των Ιερέων και των υπαλλήλων από τον Σεβασμιώτατο. Σε όλους τους Ιερείς και τις Πρεσβυτέρες ο Σεβασμιώτατος χάρισε τα νέα του βιβλία, η “Ο Θεός είναι άπαιχτος” και το “Οδοιπορικό στην Πολωνία”.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μη δίνετε αναφορά στους τρίτους για το τι κάνετε και τι θέλετε να πετύχετε στην καθημερινότητά σας, αλλά και μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Ηδη είναι αρκετοί αυτοί που σας ζηλεύουν για τους δικούς τους λόγους.  ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Μην ακούτε ποτέ τι σας λένε οι άλλοι για το άτομο […]

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Κοροναϊός : Κλείνουν τα σχολεία και οι χώροι οι συναθροίσεων σε Ηλεία, Αχαΐα και Ζάκυνθο

Έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, λίγες ώρες μετά από την επιβεβαίωση του ένατου κρούσματος στην Ελλάδα και του πρώτου στην Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα, τα μέτρα αφορούν τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου ώστε να μην μεταδοθεί ο ιός. Αποφασίστηκε από το υπουργείο Υγείας για αύριο 5 Μαρτίου και μεθαύριο 6 Μαρτίου […]

WordPress Ads