33 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Φιλικοί αγώνες Μίνι και Παμπαίδων Β του Διομήδη με τα Βριλήσσια

Οι σχολικές διακοπές έδωσαν την ευκαιρία και τη χαρά, σήμερα στο ΔΑΚ Άργους, να φιλοξενήσει ο Διομήδης  τα τμήματα Μίνι και Παμπαίδων Β των Βριλησσίων σε φιλικούς αγώνες που τόσο λαχταρούν τα παιδιά.

Η ομάδα του Άργους απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του Ε.Ε.Σ Αργος που φρόντισαν για την υγειονομική κάλυψη των παιδιών.

Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και χαμόγελα!

Περισσότερα Άρθρα

Παρελθόν από τον Σ.Δ.Υ. Αργολίδας Δαλάκα και Τόκα

Ο Σ.Δ.Υ.Αργολίδας ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την παραχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή των αθλητριών Κατερίνα Δαλάκα και Ελπίδα Τόκα. Η Ελπίδα και η Κατερίνα συνέβαλαν στα μέγιστα ώστε ο σύλλογος να ανέβει στα ψηλότερα σκαλοπάτια και να κατακτήσει τους στόχους του. Τις ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!

Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου / ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ για την ενίσχυση των ποδοσφαιρικών ενώσεων

κ. Πρόεδρε, κ. Περιφερειάρχη, Σε δελτίο τύπου στις 17/5 είδαμε την απόφαση για ενίσχυση των ποδοσφαιρικών ενώσεων Πελοποννήσου με το ποσό των 5.000 ευρώ έκαστη. Για την ενίσχυση αυτή κανείς δεν είχε ενημερωθεί και καμιά αιτιολόγηση δεν υπήρξε, αλλά καλύφθηκε κάτω από τον γενικό τίτλο “Για την κάλυψη αναγκών τους“. Επειδή θεωρούμε ότι τα πεντοχίλιαρα […]

WordPress Ads