23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για τους ιαγουάρους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στο Πικέρμι, με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο των δύο ιαγουάρων. Τη συγκέντρωση διοργανώνει η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και άλλες οργανώσεις.

Το κάλεσμα:

«Η Ομοσπονδία μας καλεί όλους να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία της 29ης Δεκεμβρίου, ώρα 12:00 στα Σπάτα ενάντια στο Αττικό Ζωολογικό «Κήπο».

Οι πρόσφατες εκτελέσεις των δύο ιαγουάρων, οι αντιλόπες που ξεφεύγουν και πέφτουν πάνω στις τζαμαρίες και τραυματίζονται, οι θάνατοι δελφινιών με άγνωστες αιτίες παλαιότερα και πόσων άλλων ίσως που ποτέ δεν βγήκαν στη δημοσιότητα, τα κρυμμένα ή ανύπαρκτα και ανήθικα πρωτόκολλα για τους δυστυχείς «δραπέτες», η ανικανότητα να διαχειριστούν ζώα άγρια που αιχμαλώτισαν και φυλάκισαν για να τους φέρουν χρήμα, ο κίνδυνος για τους ίδιους τους ανθρώπους, τους επισκέπτες (οικογένειες, παιδιά, σχολεία ολόκληρα), ΟΛΑ, βροντοφωνάζουν πως πρέπει το συντομότερο να τεθεί ένα τέρμα.

Να κλείσει η ντροπιαστική και επικίνδυνη αυτή φυλακή για τα ζώα, και να ληφθεί η καλύτερη γι αυτά πρόνοια για την ευζωία τους» .

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία»

Περισσότερα Άρθρα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών

Η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια της ΚΕΔΑΜ, σε μία προσπάθεια δημιουργικής σχέσης και επαφής του σχολείου με τη βιβλιοθήκη, εντάσσει στις δράσεις της μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα οποία θα παρουσιαστούν κατά τη χρονική περίοδο Νοέμβριο 2019 μέχρι και Μάιο 2020. Οι μαθητές των σχολείων θα μπορούν να […]

Κλείνει ο Πύργος του Άιφελ μέχρι νεωτέρας

Ο Πύργος του Άιφελ θα κλείσει από το βράδυ της Παρασκευής λόγω της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, όπως έγινε γνωστό από τη διαχειρίστρια εταιρεία. «Λόγω της επιδημίας του Covid-19, η Εταιρεία Εκμετάλλευσης του Πύργου του Άιφελ ανακοινώνει το κλείσιμο του Πύργου από απόψε στις 21.00 τοπική ώρα», ανακοίνωσε η εταιρεία, επισημαίνοντας πως ελπίζει ότι «θα […]

WordPress Ads