28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο με τρεις νεκρούς (οι δύο ανήλικοι) στη Μεσσηνία

Χθες (28.12.2018) το απόγευμα, στο 53,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πύργου- Μεθώνης, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος αλλοδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη τέσσερις άτομα, ένας 23χρονος, μία 18χρονη, ένας ανήλικος και μία ανήλικη, αντίστοιχα, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 26χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου και των δύο ανήλικων, καθώς και τον τραυματισμό των δύο οδηγών και της 18χρονης.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Παράταση της ώρας έναρξης των μαθημάτων λόγω παγετού

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών αποφασίζει την παράταση της ώρας έναρξης των μαθημάτων, κατά δύο [2] ώρες, για τις ημέρες Τετάρτη 17/2, Πέμπτη 18/2 και Παρασκευή 19/2, για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών καθώς και για τους παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, προκειμένου να διασφαλισθεί η […]

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το χθεσινό τροχαίο: Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου

Χθες (19.7.2021) το πρωί, στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ναυπλίου-Τολού, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός και επέβαινε 34χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 34χρονης και τον τραυματισμό των ανωτέρω οδηγών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

WordPress Ads