24 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Δήμος Ναυπλιέων:Εκτός παράταξης Αναγνωσταρά “Πακέτος” και Τζαρίμας

Τα γραφόμενα μου δεν είναι εκτίμηση είναι γεγονότα, οι δύο που προέρχονται από τον πρώην Δήμο Μηδέας  και διεγράφησαν από την παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου πλέον δεν είναι αποδεκτοί ούτε στην παράταξη Αναγνωσταρά. Ο “Πακέτος” Ανδριανός Δήμας και ο Γιάννης Τζαρίμας ήταν αυτοί που “ξεσήκωσαν” τον Αναγνωσταρά να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Ναυπλιέων , η αλήθεια είναι όμως πως εδώ και μήνες έψαχναν ήδη για άλλο επικεφαλής αντί του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Το ότι του τα είχα πει του φίλου μου του Τάκη δεν ξέρω αν  έχει ουσία να το αναφέρω, αλλά ας επιστρέψω στα όσα συνέβησαν.

Εδώ και μήνες πίσω από την πλάτη του Αναγνωσταρά ρωτήθηκαν πολλοί αν θέλουν να τεθούν επικεφαλής της προσπάθειας των δυο για να “ρίξουν” τον Δημήτρη Κωστούρο, βέβαια λογικό η απάντηση όσων ρωτήθηκαν ήταν όχι αφού ήξεραν πως ο νυν Δήμαρχος είναι πολύ ισχυρός και θα επανεκλεγεί και από την άλλη δεν ήθελαν να γίνουν το όργανο εκδίκησης των δυο στο πρόσωπο του Δημάρχου ,η προσπάθεια αυτή τελικά εστιάστηκε και κατέληξε στο πρόσωπο του Δημήτρη Κρανιά. Μόνιμος κάτοικος Αθηνών το στέλεχος της Ν.Δ. και χωρίς να έχει καμία σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως όλα δείχνουν έγινε συνομιλητής τους αποδεχόμενος της πρόταση τους. Έγινε λοιπόν προσπάθεια να πείσουν τον Π.Αναγνωσταρά να αποσυρθεί υπέρ της υποψηφιότητας Κρανιά και άκουσον άκουσον , πρότειναν σ΄έναν άνθρωπο του έχει διατελέσει επί μια 10ετία Δήμαρχος να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος υπό τον Δ.Κρανιά. Η απάντηση Αναγνωσταρά στην πρόταση να αποσύρει την υποψηφιότητά του ήταν ένα ξεκάθαρο όχι. Η αντιπρότασή του ήταν ας κατέβει και ο Κρανιας, Δημοκρατία έχουμε!!!! Λέγεται ότι προτάθηκαν κ ανταλλάγματα προς τον Αναγνωσταρά ! Και η απάντηση του ήταν όχι! Απάντηση αναμενόμενη για όσους τον γνωρίζουν. Τα παραπάνω και ακόμα μερικά έθεσαν εκτός παράταξης Αναγνωσταρά τους “Πακέτο” και Τζαρίμα και λογικό είναι αφού εκτός του ίδιου του Αναγνωσταρά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην παράταξη δεν τους θέλουν πλέον. Η αλήθεια είναι πως με την συμπεριφορά τους πέτυχαν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ήθελαν και ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο τον Δ.Κωστούρο και οι ίδιοι έθεσαν εαυτό στο περιθώριο των εξελίξεων.

Περισσότερα Άρθρα

Ένα Επιχειρηματικό Σχέδιο για την Αργολίδα

Όπως έχουμε αναφερθεί και σε παλαιότερο άρθρο, θα μπορούσαμε να πούμε πολλά σχετικά με το επιχειρείν – τουρισμός, αλλά θα προτιμήσω να εστιάσω σε ένα και μόνον. Το branding, δηλαδή την εταιρική ταυτότητα, και πιο απλά την ετικέτα του εκάστοτε προϊόντος. Το χτίσιμο του branding, είναι ο μόνος τρόπος ώστε μια επιχείρηση να μπορέσει να […]

WordPress Ads