29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Eurovision 2019: Η πρώτη εικόνα της σκηνής!

Σε ανάρτηση του καναλιού KAN στο Facebook δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα της σκηνής της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ!

Μετά από τις αποκαλύψεις σχετικά με το σχήμα της σκηνής και μετά από την αναλυτική παρουσίαση των επιμέρους κομματιών που θα την απαρτίζουν, έχουμε επιτέλους την πρώτη πραγματική εικόνα για το σχήμα της!

Σύμφωνα με την ανάρτηση:

«Πάρτε μια έκπληξη για το Σαββατοκύριακο: Μια πρώτη γεύση από τη σκηνή της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ, σε σχέδιο του Florian Wieder, του σχεδιαστή. Να περιμένετε κι άλλη γεύση σύντομα»

Πηγή: ogaegreece.com

Περισσότερα Άρθρα

Καρναβαλική Παρέλαση στο Άργος

Πλησιάζει η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.  Πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, και άλλες καρναβαλικές ομάδες είναι έτοιμοι για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ στο Άργος. Κεντρικός Παρουσιαστής θα είναι ο Mr. Carvivalious  Ζανό Ντάνιας!   Ποικιλία αποκριάτικων στολών, πολλά μεγάλα άρματα με επίκαιρα θέματα και όχι μόνο!  Ξυλοπόδαροι με πολύχρωμα κοστούμια & γιγαντιαία φορέματα! Ζογκλέρ με μπάλες, κορίνες, σημαίες & σπαθιά! Βασίλισσα και Βασιλιάς […]

Δ. Καμπουράκης : Κι αν στην Μεσόγειο παίζονται πρωτίστως συμβολισμοί;

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Όχι και τόσο ηρωική ή εθνεγερτική (όπως το απαιτούν οι περιστάσεις) αλλά τέλος πάντων, ας την κάνουμε για τις ανάγκες της ανάλυσης. Ας δούμε αυτή την υπόθεση ως το χείριστο σενάριο που κανείς μας δεν θέλει, ούτε επιδιώκει. Ας πούμε λοιπόν ότι εμείς θα συνεχίσουμε να αντιδρούμε στην τουρκική πολιτική […]

WordPress Ads