23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Τροχαίο στην Κυπαρισσία με δύο νεκρούς

 

Μετωπικά συγκρούστηκαν γύρω στις 7 σήμερα το απόγευμα δύο αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας – Πύργου στο ύψος του Καλού Νερού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά δύο άτομα είναι νεκρά, ενώ έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ακόμα τρια άτομα, κάποιοι εξ αυτών σε κρίσιμη κατάσταση.

Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν πως ένα αυτοκίνητο με επιβάτες ρομά… καταδίωκε άλλο όχημα με ομόφυλους τους (πιθανόν λόγω αρπαγής μίας κοπέλας) και .300 μέτρα από τον κόμβο, πάνω στο κυνηγητό το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με τζιπάκι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Λίγα μέτρα νωρίτερα τα δύο οχήματα πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα αστυνομικό μπλόκο.

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline

Περισσότερα Άρθρα

Ο καθηγητής Μάνος Μπούρας υποψήφιος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

  Ονομάζομαι Μάνος Μπούρας τελείωσα το Λύκειο Ναυπλίου. Σπούδασα Μηχανολόγος, Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σπουδές στο ΠΆΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο. Μεταπτυχιακά στα οικονομικά Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πολεοδομία και Περιβάλλον στην Αγγλία (LSE). Συνεργάστηκα με την ΑΣΟΕΕ ως μεταπτυχιακός υπότροφος και επιστημονικός συνεργάτης. Εργάστηκα στα φροντιστήρια ως καθηγητής Οικονομικών. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες. Με εκτίμηση Μάνος Μπούρας […]

Πορτογαλία: 70χρονος δέχθηκε επίθεση από σφήκες – δολοφόνους και πέθανε

Ένας άνδρας που μάζευε λωτούς μαζί με έναν φίλο του σε ένα αγρόκτημα κοντά στο Πόρτο της Πορτογαλίας, σκόνταψε σε μια φωλιά με σφήκες – δολοφόνους και τελικά του κόστισε τη ζωή του. Ο άνδρας, που αναγνωρίστηκε μόνο με το μικρό του όνομα, Celso, πέθανε από καρδιακή ανακοπή που προκλήθηκε από αναφυλακτικό σοκ παρά τις […]

WordPress Ads