25 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

«Βόμβα» με Πικέ: «Κρεμάει» τα παπούτσια του για να γίνει πρόεδρoς της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo», ο Ζεράρ Πικέ θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση το 2020 ώστε να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την επιθυμία του να αναλάβει τη θέση του διοικητικού ηγέτη των Καταλανών και φαίνεται πως δεν θα αργήσει πολύ η ώρα που θα συμβεί αυτό.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Πικέ έχει αποφασίσει να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του το καλοκαίρι του 2020, δηλαδή σε ηλικία μόλις 33 ετών και δύο χρόνια πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς.

Στόχος του είναι να αρχίσει τότε την καμπάνια του, ώστε στις εκλογές του 2021 να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα!

Στο ίδιο, δημοσίευμα, μάλιστα αναφέρεται και η σκέψη που έχει κάνει ο… πρόεδρος Πικέ για τον πάγκο της ομάδας: δίδυμο Τσάβι – Ινιέστα!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ωστόσο αν όντως του απομένει ενάμισης χρόνος ποδοσφαιρικής καριέρας θα είναι σίγουρα… βόμβα.

ΠΗΓΗ: sdna

Περισσότερα Άρθρα

Η Σάκκαρη λύγισε στον ημιτελικό του Indian Wells από την Σαμπαλένκα!

Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Indian Wells, καθώς το εμπόδιο της Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο 2) αποδείχθηκε απροσπέλαστο για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. Πιο συγκεκριμένα η Μαρία ηττήθηκε με 2-0 σετ (2-6, 3-6) από την αντίπαλό της, κι έτσι δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά, όπως είχε […]

Τζακ ποτ στο Τζόκερ

Χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία ολοκληρώθηκε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ. Αντίθετα, στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν 5 δελτία που κερδίζουν 100.000 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση είναι οι εξής: 10, 15, 33, 40, 43 και τζόκερ ο αριθμός: 5.

WordPress Ads