25 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Μητσοτάκης για έκρηξη στο Κολωνάκι: Η κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί την ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία

«Το αίσθημα ανασφάλειας γίνεται πια πρωτόγνωρο, όσο η κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί την ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία», σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter την τοποθέτηση εμπρηστικού-εκρηκτικού μηχανισμού έξω από τον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, ο κ.Μητσοτάκης έγραψε: «Μια βόμβα έξω από εκκλησία σε πυκνοκατοικημένο εμπορικό δρόμο της Αθήνας είναι τυφλό χτύπημα κατά των πολιτών. Είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα. Δυστυχώς το αίσθημα ανασφάλειας γίνεται πια πρωτόγνωρο όσο η κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί την ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία».

Kyriakos Mitsotakis

@kmitsotakis

Μια βόμβα έξω από εκκλησία σε πυκνοκατοικημένο εμπορικό δρόμο της Αθήνας είναι τυφλό χτύπημα κατά των πολιτών. Είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα. Δυστυχώς το αίσθημα ανασφάλειας γίνεται πια πρωτόγνωρο όσο η κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί την ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία.

Περισσότερα Άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: «Τέλος η λάσπη για τον Προαστιακό Αργολίδας στη στενή Γραμμή»

Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Ολόκληρες πολιτικές καριέρες στήθηκαν στην Αργολίδα πάνω στη βιομηχανία λάσπης κατά του έργου του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στη στενή (μετρική) γραμμή. Συγκεκριμένοι, αγράμματοι κι εμμονικοί λασπολόγοι, προκειμένου να υπονομεύσουν το έργο μου και τις προσπάθειες μου για την λειτουργία του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην Αργολίδα, […]

Ο Λευτέρης Αυγενάκης για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Λ. Αυγενάκης: «Με το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων πράττουμε το αυτονόητο με διαφανείς διαδικασίες: νοικοκυρεύουμε το αθλητικό τοπίο, βάζουμε τάξη, σε ένα καθεστώς ημινομιμότητας που υπήρχε στα ερασιτεχνικά σωματεία»  -Ενεργό ξανά από σήμερα το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων για εγγραφές και επικαιροποίηση στοιχείων, καταβάλλονται και τα 3,6 εκατ. ευρώ της ενίσχυσης σε 1.403 δικαιούχα σωματεία, όπως τόνισε […]

WordPress Ads