23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Γ. Μανιάτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: “Η κυβέρνηση υποθάλπει βίαιο λόγο και πράξεις”(video)

Στο στούντιο του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή “Σήμερα”, με τους Δ. Οικονόμου και Μ. Αναστασοπούλου, ήταν καλεσμένος ο Βουλευτής Αργολίδος με το ΚΙΝ.ΑΛ., Γιάννης Μανιάτης.
Λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει η  τρομοκρατική επίθεση μπροστά στον Αγ. Διονύσιο Αθηνών. Ο κ. Μανιάτης, έκανε τα ακόλουθα σχόλια για το θέμα αυτό: 
►Τα κράτη υπάρχουν, για να προστατεύουν τη ζωή των ανθρώπων. Οι επαναλαμβανόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, επιθέσεις σε βάρος καθηγητών Πανεπιστημίων, καταλήψεις αιθουσών της Φιλοσοφικής, αποκαλύψεις για συμμορία 36 ατόμων που λυμαινόταν το προαύλιο της ΑΣΟΕΕ, κ.ά., δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στον πυρήνα του κράτους, με τις πολιτικές της κυβέρνησης.
►Ζούμε σε κλίμα κοινωνικά και πολιτικά τοξικό, κλίμα διχασμού, που σε καμία περίπτωση δεν το χρειάζεται η χώρα, εν όψει των διεθνών αναταράξεων.
►Μέχρι τώρα είχαμε επιθέσεις σε βάρος πολιτικών ή δημοσιογραφικών στόχων. Τώρα το πράγμα χειροτερεύει, αφού βάζουν δέματα ακόμη και μπροστά σε εκκλησίες.
Τεράστιες οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,που υποθάλπει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της ανοχής, του βίαιου λόγου, των βίαιων πράξεων και των βίαιων πολιτικών συμπεριφορών.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε το εκλογικό σύστημα των ΟΤΑ.

Επίσημα αποκαλυπτήρια πριν λίγο για τις παραμέτρους του νέου εκλογικού νόμου των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών. Ακολουθεί το ακριβές απόσπασμα από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Υπουργικό Συμβούλιο: « (…) Από την ατζέντα της σημερινής ημερήσιας διάταξης επιτρέψτε μου να προτάξω την αναμόρφωση του τρόπου εκλογής δημοτικών και περιφερειακών αρχών. Μία ρητή προεκλογική […]

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σαράντα οκτώ χρόνια από την ιστορική εξέγερση του Πολυτεχνείου, θυμόμαστε και τιμούμε. Εμπνεόμαστε και τολμούμε. Συλλογιζόμαστε και προχωρούμε! Τα μηνύματα εκείνων των μεγάλων στιγμών μετατρέπονται, σήμερα, σε καθημερινό προσανατολισμό προς μία ασφαλή Δημοκρατία. Που βαθαίνει τον χαρακτήρα της και απλώνει τα δικαιώματα του πολίτη. Δεν νοσταλγούμε γερασμένα συνθήματα, αλλά υλοποιούμε ζωντανά αιτήματα. Χτίζοντας μία οικονομία, […]

WordPress Ads