23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Νέα πτώση της θερμοκρασίας σήμερα Τετάρτη

Νέα πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, 2η μέρα των Χριστουγέννων, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στα δυτικά και βόρεια αναμένονται λίγες νεφώσεις, αλλά στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ανατολικής και νότιας χώρας καθώς και σε περιοχές της Εύβοιας, της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα). Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 8 και πιθανώς 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση κυρίως στα ανατολικά. Παγετός, κατά τόπους ισχυρός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

«Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω…» – Συγκλονίζει ηλικιωμένη που έπεσε θύμα ληστείας

«Παλικάρι» αποδείχτηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα από τα Μακρίσια Ηλείας μπροστά στους δυο νεαρούς επίδοξους ληστές που μπήκαν στο σπίτι της και με την χρήση βίας προσπάθησαν να της αφαιρέσουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Η κα Αγγελική παρά τα 83 της χρόνια βρήκε το θάρρος και το κουράγιο να παλέψει μαζί τους για να σώσει την […]

Ο Σωτήρης Πίκης ευχαριστεί το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής Άργους

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Άργους για την επιτυχημένη αντιμετώπιση προβλήματος υγείας μου. Ευχαριστώ θερμά τον διευθυντή της Κλινικής ιατρό κύριο Μπιμπή, τους ιατρούς κύριο Ρούσσο, κύριο Μακρή και κύριο Φαβατά και το νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής. Επίσης ευχαριστώ θερμά τον κύριο Νίκο Μαλάμο, καρδιολόγο για την πολύτιμη συνεισφορά του. Πίκης […]

WordPress Ads