23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 50,00 και 56,00 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο ύψος των Μεγάρων, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Οι ρυθμίσεις αυτές θα διαρκέσουν από αύριο, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου έως και τις 26 Ιουνίου 2019, με εξαίρεση τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες, από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Η Αστυνομία συστήνει στους οδηγούς οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: korinthostv.gr

Περισσότερα Άρθρα

Θλίψη στο Κουρτάκι από τον θάνατο του Βασίλειου Κωτσάκου

Σήμερα “έφυγε” από την ζωή ο Βασίλειος Κωτσάκος, Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Κουρτακίου. Ένας άνθρωπος ευγενής, χαρούμενος και καλόκαρδος. Τα βαθιά μας συλλυπητήρια. Με εκτίμηση Δ.Σ Σύλλογος Κίνηση Γυναικών Κουρτακίου

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Μιχάλη Γκίλα

Ο αδόκητος θάνατος του φίλου, συντρόφου και συναγωνιστή Μιχάλη Γκίλα μας βύθισε στο πένθος. Ο Μιχάλης, ένα ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στο νομό μας, ένας μαχητής και υπερασπιστής των μεγάλων ιδανικών της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της ισονομίας έχει αφήσει το αποτύπωμά του και τη σφραγίδα του ανεξίτηλη στις μνήμες μας. Η σεμνότητά […]

WordPress Ads