23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Δηλητηρίασαν τον Κυριάκο, το παγώνι – μασκότ της Αμφιλοχίας

Δηλητηριασμένος βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος, το δεύτερο παγώνι που εδώ και έξι χρόνια περιφερόταν στην παραλία της Αμφιλοχίας, ενώ παράλληλα ήταν η μασκότ της πόλης για τους επισκέπτες.

Τα δύο παγώνια, ο Αλέξανδρος και ο Κυριάκος, φιλοξενούνταν εδώ και έξι χρόνια από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Ο Γιώργος», Γεώργιο Κτίστη. Ήταν πολύ φιλικά με τον κόσμο και αποτελούσαν θέαμα για τους επισκέπτες.

Μετά από έξι καταγγελίες κατοίκου της πόλης στο Α.Τ. Αμφιλοχίας με την αιτιολογία ότι το πτηνό προκαλεί ηχορύπανση και διαταράσσει τον ύπνο του, κλήθηκε ο ιδιοκτήτης να λάβει μέτρα απομάκρυνσης του πτηνού.

Δυστυχώς όμως, ξημερώματα Τετάρτης ο Κυριάκος βρέθηκε να ψυχορραγεί από δηλητηρίαση.

Το πρώτο παγώνι, ο Αλέξανδρος, είχε πέσει και αυτός θύμα δηλητηρίασης πριν ένα χρόνο περίπου.

Πηγή: e-maistros.gr

Περισσότερα Άρθρα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο μεγαλύτερο τμήμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στο μεγαλύτερο τμήμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προβλέπεται σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν ήδη τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής […]

Κλιμάκια του ΕΛ.Γ.Α. στις πληγείσες περιοχές Εύβοιας και Ηλείας

Κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α. μετέβη ήδη στην Εύβοια για να επιχειρήσει τις πρώτες επισημάνσεις των καταστρεπτικών συνεπειών στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές. Επίσης, κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α. μετέβη στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με επικεφαλής την προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Πάτρας κ. Μαρίνα Δελή σε συνεργασία με την Διευθύντρια Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής […]

WordPress Ads