29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Το φορτηγό πλοίο αποκολλήθηκε από το λιμάνι του Ναυπλίου

Αποκολλήθηκε το φορτηγό πλοίο “SIBEL D” που έχει κολλήσει στο λιμάνι του Ναυπλίου από ειδικό ρυμουλκό σκάφος.

Το πλοίο προσάραξε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου στο λιμάνι του Ναυπλίου μπροστά από την καστρονησίδα Μπούρτζι.

Το εν λόγω πλοίο είχε αποπλεύσει από το Ναύπλιο με προορισμό το λιμένα Βόλου, με δεκατρείς αλλοδαπούς μέλη πληρώματος, έμφορτο με 2.200 τόνους λίπασμα.  Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για παροχή συνδρομής.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί προανάκριση, μετά την αποκόλληση του θα οδηγεί σε αγκυροβόλιο για να εξεταστεί το πλοίο από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Ημερίδα για το νέο Πρόγραμμα Σπουδών Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας

  Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας και το 1ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα και Εργαστήριο για το νέο Πρόγραμμα Σπουδών Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και τον ενιαίο τρόπο αξιολόγησής τους στο Γενικό Λύκειο. Η Ενημερωτική Ημερίδα  θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου (Παπακωνσταντίνου και Παραλιακής Ναυπλίου-Νέας Κίου) στις 13 Σεπτεμβρίου […]

Σήμερα και αύριο τα test’s για την Εθνική Εφήβων

Καμπ προετοιμασίας και αξιολόγησης για την Εθνική Εφήβων Κ18 πραγματοποιείται σήμερα 17 και αύριο 18 Φεβρουαρίου, στο Ναύπλιο. Από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ηλία Μαχαίρα (σε συνεργασία με τον Φώντα Μαρκόπουλο) έχουν κληθεί οι εξής νεαροί πολίστες: Ίκαρος Μάμμος, Δημήτρης Μπερδές (Παλαιό Φάληρο), Κωνσταντίνος Μπιτσάκος (ΓΣ Περιστερίου), Φίλιππος Αντίοχος, Σπύρος Λυκούδης, Χρήστος Μαυριόπουλος, Χριστόφορος Τρασάι (ΝΕ […]

WordPress Ads