28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Nomads 2: Ο Στέλιος Χανταμπάκης ο μεγάλος νικητής

Σε αντρική υπόθεση εξελίχθηκε ο μεγάλος τελικός του Nomads 2 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Ο Γρηγόρης Μόργκαν και ο Στέλιος Χανταμπάκης πάλεψαν σκληρά και άφησαν πίσω τους τις δύο κοπέλες, την Ντάρια Τουρόβνικ και την Αθηνά Κωστοπούλου, που είχαν περάσει μαζί τους στην τετράδα.

Τελικά ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Nomads 2 και κέρδισε το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Οι δύο μονομάχοι πέρασαν μια τελευταία βραδιά μαζί στο νησί πριν την αναμέτρησή τους. Ο τελικός πάντως, εξελίχθηκε ανάμεσά τους σε θρίλερ καθώς πήγαιναν πόντο – πόντο.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Κορίνθου “ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ” τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Κορίνθου “Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ” τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με μια σπουδαία παράσταση “Ο Υπερασπιστής του Καποδίστρια” σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μπίσδα και σενάριο Κωνσταντίνου Τσόγκα:

Επίθεση και τραυματισμός ιατρών από ομάδα συνοδών ασθενούς

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 10/8/2023, κατά τη διάρκεια της εφημερίας του νοσοκομείου, σημειώθηκε επίθεση ομάδας συνοδών, εξοργισμένων με τον θάνατο συγγενούς τους, κάποιοι εκ των οποίων τραυμάτισαν δυο συναδέλφους  παθολόγους του νοσοκομείου μας, τον έναν εξ΄αυτών σοβαρά (υπέστη κάταγμα πλευράς). Παρόντες στο περιστατικό δυο αστυνομικοί δεν απέτρεψαν την επίθεση. Επιπλέον, από την εισβολή στους χώρους του […]

WordPress Ads