28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το Τουρνουά ποδοσφαίρου “Χαμόγελο των Χριστουγέννων”(pics)

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Τουρνουά ποδοσφαίρου “Χαμόγελο των Χριστουγέννων ” στο family Sports Club, με την συμμετοχή ένδεκα Ακαδημιών,350 παιδιών που πρόσφεραν πολλά χαμόγελα στους παρευρισκόμενους και από ένα χαμόγελο στα παιδιά του Οργανισμού “Χαμόγελο του παιδιού”  που το έχουν ανάγκη ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες.

Το Τουρνουά περιελάμβανε Τουρνουά ακαδημιών με τον Πανεμεατικό, τον Πανιώνιο, την Ακαδημία Αθηνών, Ζευγολατιού, ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, Πόρου, Ναυπλίου, ‘Αστρους, Αργοναύτη, Ερμή Κιβερίου, και Αργολίδας 2000.

Όλοι ευχήθηκαν στους γονείς και στα παιδιά Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Περισσότερα Άρθρα

Στα 54.29 η Καρκαλάτου στα Χανιά (video)

Με χρόνο 54.29 η Ελπίδα Καρκαλάτου του ΣΔΥ Αργολίδας που προπονείται με τον Γιώργο Καραπάνο νίκησε στη δεύτερη σειρά των 400μ. στα Βενιζέλεια που έγιναν με επιτυχία στα Χανιά. Η Ελπίδα είχε καλά περάσματα στα 200μ και 300μ και θα μπορούσε να σημειώσει καλύτερο χρόνο που θα είναι ο στόχος της στους επόμενους αγώνες της. […]

Κρούσμα κορονοϊού στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου

Το κολυμβητήριο Ναυπλίου δεν λειτουργεί  σήμερα Παρασκευή 28 /5/2021 λόγω ανεύρεσης θετικού κρούσματος κορονοϊού σε προληπτικό έλεγχο αθλητή. Ακολουθούνται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

WordPress Ads