23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Άργος:Κρύφτηκαν πίσω από μια πινακίδα για να κρύψουν την ανεπάρκεια τους

Κλίση… 66% Γράφει ο Δημήτρης Κρίγγγος

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης της έγκριτης Alco του Κώστα Παναγόπουλου που είχα τη χαρά να παρουσιάσω σε τηλεοπτικό σταθμό έδειξε κλίση… 66%.
Μια κλίση του Δημήτρη Καμπόσου ανοδική αφού με τις συγκριτικές κάρτες που παρουσίασα απέδειξα πως τα τελευταία τρία χρόνια όλοι οι βασικοί δημοσκοπικοί δείκτες βελτιώνονται σταθερά και σημαντικά. Με πρώτη την πρόθεση ψήφου όπου η ανοδική της κλίση έφθασε στο πανελλαδικά πρωτόγνωρο 66% από την πρώτη Κυριακή. Οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι από το έργο του σε ποσοστό 69%. Οι πολίτες λένε πως πρέπει να επανεκλεγεί, οι πολίτες τον θεωρούν ως τον καταλληλότερο Δήμαρχο με 69%. Το συμπέρασμα είναι η παγιωμένη κρίση του κόσμου για το πρόσωπο του δημάρχου και το ότι ο Δημήτρης Καμπόσος θα είναι ξανά Δήμαρχος Άργους Μυκηνών.
Σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση για τους σχηματισμούς που θέλουν να διεκδικήσουν το δήμο Άργους Μυκηνών, όπου κινδύνευσαν να διαλυθούν πριν καν συγκροτηθούν, γιατί ποιος σώφρων θα ήταν υποψήφιος απέναντι σε συνδυασμό Καμπόσου, ήρθε ως «δώρο» το μεσοδιάστημα από την τοποθέτηση μιας προστατευτικής πινακίδας για τα ΑμΕΑ κατόπιν και εγγράφου της Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Πελοποννήσου έως την τακτοποίηση της έλλειψης πρόβλεψης ασφαλούς διέλευσης τους πάνω από το γεφυράκι, η οποία είναι δρομολογημένη. Σημειωτέον, σε ένα πολύ μικρό τμήμα της πλατείας συνολικού μεγέθους ανάπλασης 40 στρεμμάτων!
Οι συκοφαντούντες όμως το δήμο και το Άργος αντί να ρωτήσουν τι συμβαίνει και μετά να πάρουν θέση βάσισαν την αντιπολιτευτική τους «ρητορική» σε ένα μεγάλο και «πιασάρικο» επικοινωνιακό ψέμα: ότι τάχα ο Δήμαρχος (ναι ο ίδιος!) απαγόρευσε την πρόσβαση στην πλατεία. Ουδέν ψευδέστερο.
Βέβαια η πλατεία έχει πολλές προσβάσεις όπως απο την οδό Καποδιστρίου, την οδό Καλλέργη κ.ο.κ. χωρίς βέβαια κάποια να είναι κλειστή για τα ΑμΕΑ αφού το γεφυράκι δεν είναι πρόσβαση δηλ. είσοδος προς την πλατεία αλλά ένα αρχιτεκτονικό στοιχείο το οποίο λειτουργεί ως δίοδος πάνω από το ποταμάκι. Πώς αποτελεί το γεφυράκι πρόβλημα για παράδειγμα, για κάποιον/α που εισέρχεται στην πλατεία από την Καλλέργη; Διαβάζοντας κάποια ηλεκτρονικά μέσα των Αθηνών πως «κλείσανε την πρόσβαση στην πλατεία» όπως παραπλανητικά και κακόβουλα ανάρτησαν σε λογαριασμούς Facebook υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αποκρύπτοντας την ιδιότητα τους αυτή, της τρίτης κατά σειρά δημοτικής παράταξης Χειβιδοπουλου (βάσει της δημοσκόπησης) φυσικά προξενήθηκε το ενδιαφέρον τους και με τη σειρά τους στη πλειοψηφία των λίγων μέσων που ασχολήθηκαν με μεγάλο έλλειμμα δεοντολογίας (ούτε ρώτησαν την άποψη του δήμου ούτε ανάρτησαν την απάντηση του) έγραψαν για το θέμα. Το αποτέλεσμα ήταν μόνο η δυσφήμηση του Άργους. Αυτό κατάφεραν κάποιοι. Γιατί επί της ουσίας το θέμα έχει λυθεί και πρακτικά το επόμενο διάστημα. Και δεν μπορούμε να παραλείψουμε την ανακοίνωση του συλλόγου παραπληγικών βορειοανατολικής Πελοποννήσου όπου αναφέρει: «είναι ψευδής η καταγγελία εναντιον του Δημάρχου, Δημήτρη Καμπόσου σχετικά με την προσβασιμότητα των ΑμΕΑ στην αναπλασθείσα πλατεία του ‘Αργους».
Ο καθένας μας κρίνεται. Από αυτά που κάνει, απο αυτά που γράφει και τις θέσεις που παίρνει.
Ένα είναι το βέβαιο. Η κλίση του 66% για τον Καμπόσο είναι ανοδική.

Περισσότερα Άρθρα

Στις Λίμνες τίμησαν και φέτος τους ήρωες τους

Μνημόσυνο για τους  εκτελεσθέντες από τα Γερμανικά στρατεύματα τον Μάιο του 1944 πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο στις Λίμνες. Ίσως λίγο πιο φτωχά λόγω πανδημίας αλλά με την ίδια συγκίνηση και τιμή. Κατά την διάρκεια των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων των κατοχικών Γερμανικών στρατευμάτων, στις 24 Μαΐου του 1944, δολοφονήθηκαν άδικα 87 άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά στην […]

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση έως 29 Ιουλίου

Το Υπουργείο Οικονομικών, έχοντας πλήρη επίγνωση των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας, ανακοινώνει τη χρονική παράταση της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα έως και τις 29 Ιουλίου 2020. Η παράταση κρίθηκε επιβεβλημένη, προκειμένου να διευκολυνθούν όλοι οι πολίτες και οι επιχειρήσεις να υποβάλουν τη φορολογική δήλωσή […]

WordPress Ads