30 °C Argos, GR
13 Ιουνίου 2024

Μαγκλάρας και Μπουλμέτη υποψήφιοι με Καμπόσο

Δύο ακόμα σημαίνουσες υποψηφιότητες  ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος. Πρόκειται για τον Δημήτρη Μαγκλάρα μέλος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και την Πρωταθλήτρια του τριάθλου Τζένη Μπουλμέτη.

Ο Δημήτρης Μαγκλάρας έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και γεν. γραμματέας του Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών Ελλάδας, με 20ετή εμπειρία στα επιμελητηριακά δρώμενα, τυπογράφος στο επάγγελμα, πρώην πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναργειακού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δαναού Άργους και είναι από τα πρόσωπα που είχαν αποτελέσει το «μήλον της έριδος» για τους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς .

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μαγκλάρας: «Βρίσκομαι στο πλάι του Δημήτρη Καμπόσου γιατί είναι ο Δήμαρχος των έργων! Αυτό με έκανε να σταθώ δίπλα στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών . Θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου αυτή την προσπάθεια γιατί θέλω  τα παιδιά μας να μείνουν στον τόπο μας»

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών δήλωσε: «Υποδέχομαι τον Δημήτρη Μαγκλάρα με μεγάλη χαρά στην παράταξη μας, ο οποίος είναι χρόνια στο Επιμελητήριο και με μεγάλη εμπλοκή στα τοπικά δρώμενα. Ένας άνθρωπος που ανέβηκε από κάτω προς τα πάνω τα σκαλιά της κοινωνίας και θα δώσει αυτό τον αγώνα μαζί μας για την πρόοδο του τόπου».

Για την Τζένη Μπουλμέτη ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών δήλωσε: Η Τζένη Μπουλμέτη είναι μια σπουδαία γυναίκα που έχει σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία με πανελλήνιες νίκες στο τρίαθλο και προάγει τον ελληνικό αθλητισμό.Μια νέα γυναίκα που θα έχει ενεργό συμμετοχή στους αγώνες που θα δώσουμε μετα τις εκλογές του Μαίου. Οι νεές δυνάμεις που έρχονται ενισχύουν την εμπειρία των παλαιότερων και πιστεύω ακράδαντα πως η τετραετία που έρχεται θα είναι η δημιουργικότερη που έγινε ποτέ για τον τόπο.

Η κ. Μπουλμέτη δήλωσε: Είμαι νέα σε αυτό το εγχείρημα όμως είμαι δίπλα στον καλύτερο τον Δημήτρη Καμπόσο. Μοιράζομαι το όραμα του για εξέλιξη και νέα πράγματα οπότε με τιμά ιδιαίτερα αυτή η συνεργασία με την παράταξη του. Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για την παράταξη και τον τόπο.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ

ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ  ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΗΡΑ ΑΡΓΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΗΡΗΙΔΑ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΤΟ 2018.

ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ IRONMAN (ΑΪΡΟΝΜΑΝ).

Περισσότερα Άρθρα

Λαϊκή Συσπείρωση: «Δια ζώσης να γίνονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων»

Ζητάμε πλέον οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνονται δια ζώσης, σε χώρο που θα επιλέγει η διοίκηση, τηρούμενων φυσικά όλων των υγειονομικών μέτρων. Επισημαίνουμε ότι ενώ όλες  οι δραστηριότητες έχουν ανοίξει, εργασίες, σχολεία, καταστήματα, δικαστήρια, εστίαση, παραστάσεις, συναυλίες, τουρισμός, γάμοι και βαφτίσια με παρουσία 400 ατόμων κλπ. είναι υποκριτικό να επικαλείται κανείς τη δημόσια […]

Κολυμβητήριο Άργους: Ανοίγει τις πύλες του

Όλο το χρόνο το Κλειστό Κολυμβητήριο του Άργους θα υποδέχεται αθλητές και κοινό στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του. Από την Δευτέρα 31 Μαΐου ξεκινούν οι εγγραφές και 7 Ιουνίου η έναρξη λειτουργίας! «Η συγκίνηση και η χαρά μου είναι τεράστια! Ευχαριστώ συνεργάτες και προσωπικό που εργάστηκαν για να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα!», δήλωσε ο Δήμαρχος […]

WordPress Ads