28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι σε συγκινητική ατμόσφαιρα στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. συνδιοργάνωσαν μουσική εορταστική εκδήλωση για τα Χριστούγεννα, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε βυζαντινούς ύμνους Χριστουγέννων, παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού, με το μουσικό σχήμα ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ σε διδασκαλία και διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος απένειμε τιμητικές πλακέτες, στα μέλη της χορωδίας, Ιωάννη Ηλιόπουλο Ιατρό και πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Ναυπλίου και την Όλγα Κωσταρέλου Γεωργακοπούλου συνταξιούχο εκπαιδευτικό, για την πολύπλευρη προσφορά τους και την κοινωνική τους δράση.

Η εκδήλωση έκλεισε με παλιά χριστουγεννιάτικα άσματα που τραγουδούσαν παλιοί Ναυπλιώτες τις προηγούμενες δεκαετίες, την νύχτα παραμονή των Χριστουγέννων στα παραδοσιακά δρομάκια του Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Φρένο βάζουν οι ειδικοί για το άνοιγμα γυμνασίων-λυκείων. Τι τρομάζει τους λοιμωξιολόγους.

Στο μέλλον, όπως όλα δείχνουν, μετατίθεται το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων, καθώς προτεραιότητα έχει η λειτουργία του λιανικού εμπορίου. Η πλειονότητα των λοιμωξιολόγων εκφράζει ανησυχίες και φόβους για νέα έξαρση της επιδημίας στη χώρα από το παράλληλο άνοιγμα εκπαίδευσης και λιανεμπορίου, ζήτημα που αναμένεται να συζητηθεί εκτενώς στην αυριανή συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών. Το […]

Δικηγόρος 34χρονης για την επίθεση με βιτριόλι: «Δεν είναι απίθανο να πρόκειται για συμβόλαιο που εκτελέστηκε από γυναίκα»

Για την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα την οποία έχει αναλάβει, μίλησε ο δικηγόρος του 34χρονου θύματος, Απόστολος Λύτρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη τη Δευτέρα (25/5). Ο συνήγορος υπεράσπισής της 34χρονης μιλώντας στο Open ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αναφέρει ποτέ ότι η πελάτισσά του έχει «δείξει» για την επίθεση που δέχθηκε συναδέλφους της. Τόνισε, μάλιστα, […]

WordPress Ads