29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ο Καιρός σήμερα

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 20/12/2018. Λίγες τοπικές ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στην Εύβοια, στη Νοτιοανατολική Θεσσαλία, στη Χαλκιδική και στην Κρήτη, ενώ λίγες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά τμήματα των παραπάνω περιοχών. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθεί παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, ενώ τοπικά θα σχηματιστούν και ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 και τοπικά 12 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από -1 έως 9 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 13 και τοπικά 14 στη Δυτική Ελλάδα, από 0 έως 11 στο Βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 14 και τοπικά 15 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά τμήματα οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά στο Ιόνιο σε νότιους έως και 4 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: weather.gr

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου

Γιορτάζεται κάθε χρόνο την πρώτη Παρασκευή του Οκτωβρίου με πρωτοβουλία του αμερικανού γραφίστα Χάρβεϊ Μπολ (1921-2001), σχεδιαστή της χαμοσγελαστής φατσούλας (smiley). Τον εορτασμό συνεχίζει και προωθεί, μετά τον θάνατο του εμπνευστή του το ίδρυμα «Harvey World Smile Foundation», που δημιουργήθηκε για να τιμήσει την μνήμη Το σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρα Χαμόγελου είναι: «Κάνε μια πράξη […]

Τάσος Χρόνης: Θεμέλιος λίθος σε ένα όνειρο 33 ετών

Αρχίζοντας από τις 10/ 12/ 1987, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λυγουριού Καββαδίας έβγαλε την πρώτη άδεια οικοδομής για να στεγαστεί το «Πολιτιστικό Κέντρο» όπως ακριβώς έλεγε η άδεια, φτάσαμε σήμερα να κάνουμε τον αγιασμό και να μπει θεμέλιος λίθος στην οικοδομή. Από τότε πέρασαν πολλοί και πολλά για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Στις 21/ […]

WordPress Ads