24 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ελένη Τοπαλούδη: Έγινε η άρση απορρήτου-Τι έδειξαν τα αρχεία του κινητού της (video)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί η υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο.

Μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της Ελένης Τοπαλούδη, έγινε και άρση απορρήτου στο τηλέφωνο της.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι η νεαρή φοιτήτρια δεν είχε κάνει χρήση καμίας ουσίας όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τους δράστες. Άρα ο μόνος τρόπος για να οδηγηθεί στη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ήταν η βια που της ασκήθηκε.

Οι καθαρές τοξικολογικές της εξετάσεις καταρρίπτουν και τους ισχυρισμούς των δυο κατηγορουμένων ότι οι τρεις τους είχαν καταναλώσει αλκοόλ το μοιραίο βράδυ.

Τι έδειξε όμως η άρση απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο της Ελένης Τοπαλούδη; Έδειξε ότι η νεαρή φοιτήτρια μιλούσε κυρίως με την κολλητή της. Εντύπωση όμως έχει προκαλέσει πως σε ημερομηνία μετά την δολοφονία της φοιτήτριας, το κινητό της δέχθηκε κλήση από μια φίλη της η οποία συμπτωματικά μένει στη Ρόδο, στον ίδιο δρόμο με τον έναν από τους δυο κατηγορούμενους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κινητό τηλέφωνο της άτυχης Ελένης δεν έχει εντοπιστεί.

Περισσότερα Άρθρα

Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης

Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης Η 19η Απριλίου, ημέρα θανάτου του Λόρδου Βύρωνα, καθιερώθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 130/2008 (ΦΕΚ 191/Α/19.9.2008) ως Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης. Η απόφαση αυτή ελήφθη ύστερα από τη σχετική πρόταση του τότε Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτρη Σιούφα, προς τον τότε Υπουργό Εσωτερικών και νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. […]

Εμβατήρια στο Άργος για την 25η Μαρτίου

Να είσαι καλά Δήμαρχε Με τον Δήμαρχο ΜΠΡΟΣΤΆ δεν φοβόμαστε τίποτα και κανεναν Gepostet von Τακης Κιντης am Mittwoch, 25. März 2020 Εμβατήρια για την εορτή της 25ης Μαρτίου, ακούστηκαν σε όλο το Άργος, απ’ όπου πέρασε αυτοκίνητο του Δήμου με τον αντιδήμαρχο Νίκος Γκαβούνο και τον δημοτικό  σύμβουλο Ανδρέα Σαρρή. Gepostet von Σωτηρία Παπαδοπούλου […]

WordPress Ads