25 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ένταση στο υπουργείο Παιδείας – Εκπαιδευτικοί σκαρφάλωσαν στα κάγκελα

Ένταση επικράτησε μπροστά από την είσοδο του υπουργείου Παιδείας, με εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στην εκεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας να σκαρφαλώνουν στα κάγκελα της πύλης, προσπαθώντας να διεισδύσουν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου.

Συγκεκριμένα, οι συγκεντρωμένοι εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται για το νέο σύστημα διορισμών βάσει μοριοδότησης, που εξήγγειλε η κυβέρνηση σε σχετικό νομοσχέδιο.

Ειδικότερα, οι εκπαιδευτικοί χαρακτήρισαν τα κριτήρια μοριοδότησης ως «κριτήρια απολύσεων», τονίζοντας πως το νέο σύστημα διορισμών που προωθεί το υπουργείο Παιδείας υποβαθμίζει το πτυχίο τους και παράλληλα τους «αναγκάζει σε περαιτέρω τίτλους σπουδών και κατά συνέπεια σε επιπλέον έξοδα».

Να σημειώσουμε ότι οι εκπαιδευτικοί ζητούν άμεση συνάντηση με τον Κώστα Γαβρόγλου, για να ενημερωθούν από τον ίδιο τον υπουργό Παιδείας για το νέο σύστημα μοριοδότησης.

Περισσότερα Άρθρα

Φορολογικές δηλώσεις: Τι θα ισχύσει για e-αποδείξεις, τεκμήρια και ενοίκια

Πακέτο ρυθμίσεων για τους φορολογούμενους περιλαμβάνει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών. «Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών, έχοντας πλήρη αντίληψη των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία, προχωρούν σε νέες θεσμικές παρεμβάσεις στην κατεύθυνση της φορολογικής ελάφρυνσης και της διευκόλυνσης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη», αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή […]

Κώστας Τζιούμης: Καλό ταξίδι, αείμνηστε Κώστα!

Ένα αγαπημένο μέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Πρόεδρο της Τ. Κ Δόριζας, αποχαιρετούμε σήμερα. Πάντα δραστήριος, πάντα ενεργός με μεγάλη δράση και όραμα. Φτωχότερη η Δόριζα από σήμερα, που τόσο αγάπησε ο Κώστας Λυμπερόπουλος. Καλό ταξίδι, αείμνηστε Κώστα! Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους σου. Κώστας Τζιούμης Δήμαρχος Τρίπολης

WordPress Ads