25 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Μία ακόμη κοινωνική προσφορά της “ΑΣΠΙΣ ΑΕ Κ. ΔΕΔΕΣ”

Η εταιρεία «ΑΣΠΙΣ ΑΕ Κ. ΔΕΔΕΣ» για μία ακόμη φορά στηρίζει την τοπική κοινωνία της Αργολίδας χωρίς να δημοσιοποιεί αυτού του είδους τις δραστηριότητες γιατί επί της ουσίας την ενδιαφέρει να συμβάλλει στην αναβάθμιση της ζωής των ανθρώπων όπου της ζητηθεί. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο είναι και η προσφορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών προς το Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου, το οποίο με την παρούσα επιστολή του εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία : 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του 6/Θ Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς την εταιρεία «ΑΣΠΙΣ ΑΕ Κ.ΔΕΔΕΣ» Ελληνική Βιομηχανία Χυμών, για την ευγενική προσφορά δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών συνεισφέροντας στην υλικοτεχνική υποστήριξη του νεοσύστατου Εργαστηρίου Πληροφορικής του σχολείου μας.

Η πολύτιμη αυτή προσφορά συμβάλει στην αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του σχολείου και έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας γεγονός που αποτελεί ηθικό στήριγμα στους εκπαιδευτικούς.

Οι εκπαιδευτικοί με τη σειρά τους εξαίρουν τη Διοίκηση της εταιρείας για την κοινωνική ευαισθησία της σε αυτούς τους δύσκολα οικονομικά καιρούς και εύχονται αυτή η ενέργεια να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Περισσότερα Άρθρα

Όταν στα Δίδυμα πολεμούσαν τον γυμνισμό και κατέστρεψαν την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής τους(βίντεο)

Το ρεπορτάζ στα Δίδυμα για λογαριασμό της εκπομπής “Μηχανή του χρόνου” με εξέπληξε μιας και κατάλαβα πως στην πραγματικότητα τα κίνητρα για το κλείσιμο του ξενοδοχείου και της απομάκρυνσης των γυμνιστών είχαν πολιτική σκοπιμότητα.Κάποιοι κατάφεραν να παρασύρουν και τους υπόλοιπους της περιοχής και όχι μόνο, να  αντιδράσουν  με κινητοποιήσεις και να κλείσει το ξενοδοχείο με […]

Πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 5,7 εκατ. ευρώ σήμερα από τον ΕΛΓΑ

Αποζημιώσεις ύψους 5.708.203,81 ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, σε 5.308 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους. Για την Αργολίδα το ποσό ανέρχεται στις 163.541,77 Ευρώ. Η πληρωμή αυτή αφορά κυρίως αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου για το έτος ζημιάς 2018 και 2019. Διευκρινίζεται ότι για το έτος ζημιάς 2018 και 2019 […]

WordPress Ads