29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Θύμα ξυλοδαρμού ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Λαρισαίος διαιτητής, που φέτος διευθύνει αγώνες της Super League, Θανάσης Τζήλος.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο Λαρισαίος ρέφερι χτυπήθηκε από αγνώστους σε σημείο κοντά στο σπίτι του στη Λάρισα, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται.

Ήδη της υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Πηγή: onlarissa

Περισσότερα Άρθρα

Το γήπεδο Δρεπάνου άλλαξε όψη…

Καθαρίστηκε και καλλωπίστηκε το γήπεδο του Αστέρα Δρεπανιακού και η ομάδα με ανακοίνωση της εκφράζει τις ευχαριστίες της σε αυτούς που πρωτοστάτησαν να αλλάξει όψη ο χώρος. Η ανακοίνωση αναλυτικά: “Ευχαριστούμε τον Δήμο Ναυπλίου και τον υπεύθυνο καθαριότητας Σταυρό Γαβρήλο για τις εργασίες καλλωπισμού και καθαριότητας στις εγκαταστάσεις του Γηπέδου Δρεπάνου”.

Κέρδισε τον καρκίνο και επέστρεψε στο γήπεδο

Η Βιρχίνια Τορεθίγια ήταν η νικήτρια στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής της. Τον Μάιο του 2020 διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου και έπρεπε ν’ αποχωρήσει το ποδόσφαιρο, χωρίς να γνωρίζει αν θα καταφέρει να επιστρέψει σε αυτό. Δέκα μήνες μετά, όμως, η 26χρονη παίκτρια της Ατλέτικο γύρισε στη δράση και άρχισε σταδιακά γυμναστική, ώστε να […]

WordPress Ads