29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Αγωνία για το 6χρονο παιδί που βρέθηκε τυλιγμένο με λουρί σκύλου – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Ώρες αγωνίας ζουν οι συγγενείς του εξάχρονου αγοριού το οποίο βρέθηκε χθες τυλιγμένο με λουρί σκύλου στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι την ώρα του συμβάντος βρίσκονταν η μητέρα και η 13χρονη αδερφή του παιδιού, ωστόσο δεν είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε.

Αρχικά το παιδί θεωρήθηκε νεκρό. Ωστόσο, οι διασώστες το επανέφεραν και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, οι αστυνομικοί – κλιμάκιο από το Ανηλίκων της ΓΑΔΑ- που μετέβησαν στο σπίτι, θεώρησαν ότι επρόκειτο γι’ ατύχημα, εξ ου και οι γονείς δεν συνελήφθησαν.

ΠΗΓΗ: reader.

Περισσότερα Άρθρα

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας:Επιβάλλεται η πιστή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής από όλους

  Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση ιατρών στα γραφεία του Συλλόγου, για ενημέρωση πρωτοκόλλων και νεότερων δεδομένων που αφορούν τον κορονοϊό(covid-19). Στη συζήτηση που διεξήχθη παρευρέθηκαν η κα Γ. Πουλάκου, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος-Επικ. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ στο Γ.Ν.Θ.Α. <<Η Σωτηρία>>, η κα Μ. Παυλάκη, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος στη Ν.Μ. Άργους, ενώ συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης ο Δ/ντής Δημόσιας Υγείας […]

Εργατικό δυστύχημα στο Π. Φάληρο – Δύο νεκροί

Νεκροί είναι οι δύο εργάτες που έπεσαν το μεσημέρι της Τρίτης από μεγάλο ύψος σε οικοδομή στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο, όταν κατέρρευσε το αναβατόριο στο οποίο βρίσκονταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Οι δύο άντρες ήταν ιρανικής εθνικότητας.

WordPress Ads