28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Παρουσίαση του βιβλίου: «Ιστορία του Ναυπλίου – Ξενοκρατία (1212-1822)»

Η παρουσίαση της ιστορικής μελέτης «Ιστορία του Ναυπλίου – Ξενοκρατία (1212-1822)» του Δημητρίου Οικονομόπουλου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Το βιβλίο έχει εκδοθεί από τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης».

Ομιλητές στην παρουσίαση του βιβλίου θα είναι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο αρχαιολόγος Χρήστος Πιτερός.

Ο Δημήτριος Κ. Οικονομόπουλος γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1937. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Νομικά και σταδιοδρόμησε ως τελωνειακός υπάλληλος μέχρι και το βαθμό του διευθυντή. Εργάστηκε στην Κομισιόν και ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο απολαμβάνοντας τη χαρά της ιστορικής μάθησης.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία συγγραφέας παιδικών βιβλίων

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων 55 ετών που κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του επικεφαλής του παιδικού τμήματος γνωστού εκδοτικού οίκου, αντιμετωπίζει βαριά δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και σε βάρος του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο κατηγορούμενος βρίσκεται από τις 18 […]

Ανακοινώθηκαν οι επιδοτήσεις Δεκεμβρίου για το ηλεκτρικό ρεύμα

Τις κρατικές επιδοτήσεις όσον αφορά τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για τον μήνα Δεκέμβριο ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (25/11) ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας. Αναλυτικά: Επιδότηση σε οικιακά τιμολόγια Για καταναλώσεις έως 500 kWh, η επιδότηση θα είναι 221 ευρώ/MWh. Αφορά το 90% των νοικοκυριών στην Ελλάδα. Για κατανάλωση από 501-1.000 kWh, η επιδότηση είναι 171 ευρώ/MWh. Αν, […]

WordPress Ads