26 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ελένη Τοπαλούδη: Οι 9 λέξεις του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας! (video)

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα οι δύο νεαροί, που κατηγορούνται για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, έφτασαν στις φυλακές με την ίδια κλούβα και τα μέτρα ασφαλείας από εκείνη τη στιγμή είναι δρακόντεια.

Ο 19χρονος μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Ήταν λακωνικός και επέμεινε πως είναι αθώος. “Δεν είμαι εγώ ο ένοχος. Αυτό θέλω να πω” ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία.

O Aλβανός κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν χτύπησε εκείνος την άτυχη φοιτήτρια αλλά ο 21χρονος Ροδίτης. Όπως λέει μπλέχτηκε σε μια υπόθεση, επειδή φοβήθηκε να αντιδράσει. Τα ρίχνει όλα στον 21χρονο, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του, προσπαθεί να αποδείξει πως ένοχος είναι ο φίλος του.

Ο 19χρονος κατηγορούμενος στην Τατιάνα Στεφανίδου:

Περισσότερα Άρθρα

Να τα πούμε;

ΚΑΛΑΝΤΑ Ευχετήρια και εγκωμιαστικά άσματα, που ψάλλουν τα παιδιά (ενίοτε και οι μεγάλοι) κατά τις παραμονές μεγάλων εορτών, όπως τα Χριστούγεννα (24 Δεκεμβρίου), η Πρωτοχρονιά (31 Δεκεμβρίου) και τα Θεοφάνια (5 Ιανουαρίου). Κάλαντα άδονται ακόμα στις εορτές του Λαζάρου και των Βαΐων, τα λεγόμενα Βαΐτικα. Αντίθετα, τα κάλαντα της Μεγάλης Παρασκευής έχουν κατανυκτικό χαρακτήρα. Ετυμολογικά, η λέξη «κάλαντα» προέρχεται από τη […]

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στα Α΄ ΙΑΤΡΙΔΕΙΑ του Δ. Κορινθίων

  Ο Δήμος Κορινθίων τίμησε τον κ. Μιλτιάδη Ιατρίδη Πλοίαρχο του υποβρυχίου «Παπανικολής» διοργανώνοντας με επιτυχία αγώνα δρόμου στη μνήμη του. «Πάρα πολύ ωραία εκδήλωση, τα πρώτα Ιατρίδεια στέφθηκαν με επιτυχία» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος έδωσε το παρών στον αγώνα δρόμου που διεξήχθη στο Σοφικό. «Οι αθλητές που συμμετείχαν έτρεξαν […]

WordPress Ads