29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Στον ΣΚΑΙ οι «Ράδιο Αρβύλα» – Το αποκαλυπτικό σποτ του καναλιού (vid)

Λίγο παραπάνω από ένα μήνα μετά την φυγή των «Ράδιο Αρβύλα» από τον ΑΝΤ1, φαίνεται πως η παρέα των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστου Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλου, βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη.

Ο ΣΚΑΙ μάλιστα κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος του προγράμματός του, έπαιξε σποτ με το λογότυπο του σταθμού, στο οποίο το ίδιο το λογότυπο μετατρέπεται σταδιακά σε χαμόγελο, ενώ η μουσική επένδυση δεν είναι άλλη, από το μουσικό σήμα του «Ράδιο Αρβύλα».

Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας και της ημερομηνίας της παρθενικής εκπομπής της παρέας των «Ράδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΙ αναμένεται άμεσα.

ΠΗΓΗ: reader

Περισσότερα Άρθρα

Ανάπτυξη συνεργασιών του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα από επίσημη αντιπροσωπεία της κομητείας Machakos της Κένυας , αποτελούμενη από μέλη του τοπικού κοινοβουλίου και  συνοδευόμενη από την πρόξενο της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία, κ. Βίκυ Πανταζοπούλου. Η επίσκεψη αυτή, ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Αργολίδας, του Επίτιμου Προξενείου της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελλάδα  και […]

Νίκος Κολιγλιάτης: Αποχαιρετισμός στον Πέτρο Καχριμάνη

Οι άνθρωποι που γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε με τον Πέτρο Καχριμάνη του Αναστασίου, τον αποχαιρετάμε με οδύνη και πόνο. Αποχαιρετάμε αύριο Σάββατο 28-01-2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πυργέλας Άργους και ώρα 13:00, τον φίλο, το συνοδοιπόρο, το συνεργάτη, το συναγωνιστή, το δημοκράτη, τον εκπαιδευτικό, τον οικογενειάρχη, τον ευγενή, τον πράο, τον κοσμοπολίτη, τον υπεύθυνο  και […]

WordPress Ads