23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ο Σπύρος Στείρης για την επανεκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

 

Μετά την επανεκλογή μου στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στο 12Ο Συνέδριο, το ανώτατο συλλογικό Όργανο του Κόμματος μεταξύ δύο Συνεδρίων, θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκάρδια όλες και όλους που με στήριξαν και με στηρίζουν στη μακρόχρονη διαδρομή μου στην Νέα Δημοκρατία.

Με αφετηρία πάντοτε την Αργολίδα και κατάληξη ολάκερη την Ελλάδα που μου έδωσαν τη τιμητική θέση που κατέλαβα.

Είναι, εξάλλου, η τέταρτη φορά που εκλέγομαι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής από συνέδριο  (2004, 2007,  2016, 2018).

Δεσμεύομαι να συνεχίσω την πορεία μου στην πολιτική με οδηγό μου τις καταστατικές αρχές του Κόμματος, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στα συνέδρια.

Στο πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αναδείχθηκε περίτρανα η τεράστια δυναμική του Κόμματος και η απήχηση που απέκτησε στην ελληνική κοινωνία, υπό την εμπνευσμένη ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όσοι στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του για την κατάκτηση της αρχηγίας της Νέας Δημοκρατίας και την πρωθυπουργία, νιώθουμε διπλά χαρούμενοι και δικαιωμένοι. “της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές στην κορυφή και πάλι, πάλι νικητές”.

Στείρης Σπύρος

Οικονομολόγος MSc

 

Περισσότερα Άρθρα

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Δήμο Ερμιονίδας και μήνυμα του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Κρανίδι, τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και ακολούθησαν η περιφορά της εικόνας του Αγίου Βασιλείου και η Δοξολογία για το Νέο Έτος.  Έπειτα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ερμιονίδας, έγινε από τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο, η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της […]

Άρση μέτρων: Πότε ανοίγουν γυμναστήρια και παιδικές κατασκηνώσεις. Τον Ιούλιο θα ξαναπάμε σε συναυλίες (video)

Στις 15 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσουν τα γυμναστήρια, τα μουσεία και οι ιστορικοί χώροι, ενώ από την 1η Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι συναυλίες, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο υφυπουργός προχώρησε στις ανακοινώσεις για την επανέναρξη των οικονομικών δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων, που ελήφθησαν για τον […]

WordPress Ads