23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Η προπονήτρια κολύμβησης των ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ, Κατερίνα Δημακοπούλου, επέστρεψε με επιτυχία στην αγωνιστική δράση

Επιστροφή έκπληξη στην αγωνιστική δράση της κολύμβησης είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο από την προπονήτρια των Ιπτάμενων Κατερίνα Δημακοπούλου.

Η Κατερίνα επιβεβαίωσε μια ακόμη φορά πόσο καλή κολυμβήτρια είναι καθώς και ότι δικαίως είναι η πιο πετυχημένη προπονήτρια κολύμβησης στην Αργολίδα σήμερα.

Συμμετείχε στους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Ταχυτήτων Masters που διοργανώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος στο Βόλο το Σαββατοκύριακο 15, 16 Δεκεμβρίου και κατέκτησε την 1η θέση στα 50μ. ύπτιο, στα 200μ. ύπτιο και στα 200μ. πρόσθιο, την 2η θέση στα 100μ. ύπτιο και την 3η θέση στα 100μ. πρόσθιο στην κατηγορία της.

Έδωσε το καλύτερο παράδειγμα σε όλους τους αθλητές και υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική κολύμβηση που τόσο αγαπάει και προσπαθεί για αυτήν τόσα χρόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Περισσότερα Άρθρα

Την Κυριακή ο 11ος Αρχαίος Μυκηναϊκός Δρόμος

Οι Δρομείς & Μαραθωνοδρόμοι Αργολίδας, ο σύλλογος οι φίλοι των Μυκηνών και του Μυκηναϊκού Πολιτισμού και η Τοπική Κοινότητα Προσύμνης συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στον 11ο Αρχαίο Μυκηναϊκό Δρόμο την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Η διαδρομή αυτή ακολουθεί τα ίχνη ενός αρχαίου […]

Παναυπλιακός Ηρακλής: “Άριστη συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο”

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ-ΗΡΑΚΛΗ, μετά από δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον σύλλογο να βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Δημοτική Αρχή, αισθάνεται την ανάγκη να διευκρινίσει στον φίλαθλο κόσμο του Ναυπλίου, προς αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει άριστη συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο σε πολλά επίπεδα και όποια ζητήματα προέκυψαν επιλύθηκαν άμεσα […]

WordPress Ads