23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Εξερράγη μεγάλης ισχύος βόμβα στον ΣΚΑΪ

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 01:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας στα γραφεία του zougla.gr και προειδοποίησε πως θα ενεργοποιηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στον ΣΚΑΪ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο άγνωστος έδωσε περιθώριο 45 λεπτά και ανέφερε τρεις φορές πως «δεν είναι φάρσα»

Είναι πρωτοφανές ότι ο άγνωστος δράστης κάλεσε από εμφανή αριθμό.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί η υπόγεια διάβαση της Ποσειδώνος. Η βόμβα ενεργοποιήθηκε στις 02:30.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο…

 

Περισσότερα Άρθρα

Οικονομική επιβράβευση στα παιδιά των μελών της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αργολίδας – Κορινθίας – Αρκαδίας

Η ΕΠΛΣΑΚΑ, μένοντας πιστή στο θεσμό του συνδικαλισμού και των δεσμεύσεων της, προχώρησε στη διάθεση οικονομικής επιβράβευσης στα παιδιά των μελών της που εισήχθησαν μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εκφράζουμε τα  συγχαρητήρια μας και ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχόντες. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στους γονείς, που στερήθηκαν και θα στερούνται […]

Πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο η συγκέντρωση για την 50η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Συγκέντρωση με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, πραγματοποιήθηκε  σήμερα Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023, στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο, με διοργανωτές Συλλόγους, Συνδικάτα, εργατικά σωματεία και φορείς της περιοχής.

WordPress Ads