25 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Μερομήνια : Δείτε τι καιρό θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Τα μερομήνια έχουν αποδειχθεί διαχρονικά σημαντικό εργαλείο για την παρατήρηση του καιρού. Είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για ολόκληρο τον χρόνο. Η μέθοδος είναι πολύ απλή. Όσοι γνωρίζουν παρατηρούν τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μία αντιπροσωπεύει τον καιρό τον επόμενων μηνών.

Αλλαγή, με συνεχή και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Θα είναι κρύος καιρός με λίγες βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα (κατά διαστήματα), την περίοδο 20-25/12.

Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού το διάστημα 26-29/12 με πολύ κρύο, βροχές και αρκετά χιόνια, ακόμη και σε πολλές πεδινές περιοχές (κατά περιόδους).

Με κακοκαιρία ξεκινά ο Ιανουάριος και η καινούργια χρονιά.

Έντονα βροχερός καιρός, με πολλές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά, στο διάστημα 1-5/1. Σταδιακή βελτίωση του καιρού εν συνεχεία 6-12/1, όπου και δεν φαίνεται κάτι αξιόλογο.

 

Περισσότερα Άρθρα

Υπάλληλοι πλήρωναν από την τσέπη τους αυτά που έκλεβε 25χρονη από σούπερ μάρκετ

Εκλεβε κατά διαστήματα προϊόντα από το σούπερ μάρκετ του Βόλου, οι υπάλληλοι όμως την άφηναν και μάλιστα πλήρωναν εκείνοι το αντίτιμο. Ωστόσο την περασμένη Τρίτη η νεαρή γυναίκα αποπειράθηκε να αρπάξει αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δικάστηκε η 25χρονη Βολιώτισσα που συνελήφθη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση. […]

ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφία & Τεστ Παπανικολάου στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου

Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Αγαπητές κυρίες, Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, μετά από αίτημα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – […]

WordPress Ads