29 °C Argos, GR
13 Ιουνίου 2024

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και στην Κυπαρισσία

Με μια λιτή τελετή ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας άναψε απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική αγορά της πόλης.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων φέτος ήρθε σε βαρύ κλίμα λόγω του τραγικού δυστυχήματος που συγκλόνισε την πόλη της Κυπαρισσίας πριν ένα μήνα περίπου με τον άδικο χαμό των τριών μαθητών. Έτσι η εκδήλωση περιορίστηκε στον σύντομο χαιρετισμό του προέδρου Δημήτρη Τερζή και ακολούθησε η φωταγώγηση του δέντρου που στολίστηκε εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά στέλνοντας έτσι ένα ακόμη μήνυμα.

Χαρακτηριστικά στον χαιρετισμό του ο κ. Τερζής μεταξύ άλλων τόνισε: «Η σημερινή ημέρα είναι και η επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου στην πόλη μας. Τα σχέδια μας για τα φετινά Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά, αλλά μετά το δυσάρεστο γεγονός που διαδραματίστηκε στην πόλη μας, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε προς τις οικογένειες αλλά και τα παιδιά που δεν είναι πια ανάμεσά μας, ως ένδειξη σεβασμού, είναι να κρατήσουμε έναν πιο χαμηλό τόνο, τόσο στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο σύλλογός μας, όσο και στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, αλλά και στη σημερινή μας εκδήλωση. Σας καλούμε και αυτά τα Χριστούγεννα να επισκεφθείτε τα καταστήματά μας και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας όπου κυριαρχούν το άγχος, η αβεβαιότητα, τα προβλήματα της καθημερινότητας και η οικονομική δυσπραγία, ευχόμαστε τα φετινά Χριστούγεννα να εκπέμψουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και ανθρωπιάς και η Γέννηση του Θεανθρώπου να αποτελέσει ένα εφαλτήριο δημιουργίας και εξέλιξης σε ατομικό, οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Ο σύλλογός μας καθημερινά με σταθερά βήματα κινείται προς αυτόν τον στόχο. Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν και τη νέα χρόνια για την πρόοδο της Κυπαρισσίας. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρόνια με δύναμη, αγάπη και υγεία».

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Περισσότερα Άρθρα

Το ΚΚΕ Αργολίδας για την έξαρση της πανδημίας

Το ΚΚΕ Αργολίδας για την έξαρση της πανδημίας Σε οριακή κατάσταση είναι τα δημόσια νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα, όπως συμβαίνει και στα δυο νοσοκομεία του νομού (νοσηλεύονται μέχρι στιγμής 35 ασθενείς Covid σε Άργος και Ναύπλιο), εξαιτίας της αύξησης των εισαγωγών και συνολικότερα των κρουσμάτων πανελλαδικά. Και ενώ από τη μια τα κρεβάτια στα […]

ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΤΑ: Νέα ΚΥΑ καθορισμού τους

Στην αποσύνδεση της αντιμισθίας Δημάρχων και Περιφερειαρχών από το μισθό των Γενικών Γραμματέων Υπουργείων προχώρησαν οι κ.κ. Χαρίτσης και Χουλιαράκης, αντικαθιστώντας τη σχετική ΚΥΑ που οι ίδιοι είχαν εκδώσει τον Οκτώβριο.  ΄ Με τον τρόπο αυτό, στο εξής, ενδεχόμενη αύξηση των αποδοχών των κυβερνητικών Γενικών Γραμματέων, θα αφορά μόνο τα στελέχη της Κυβέρνησης και δεν θα επηρεάζει τις αποδοχές των Αιρετών της τοπικής […]

WordPress Ads