28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Μαζικές παραιτήσεις πιλότων το 2018!

 

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Armyvoice.gr για τις παραιτήσεις στην Πολεμική Αεροπορία.

Την ώρα που οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είχαμε στρέψει το βλέμμα στην τουρκική αεροπορία η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα μετά το πραξικόπημα, στην χώρα μας το «καζάνι σιγόβραζε» μέχρι την έκρηξη.

Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευτεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, μέσα στο 2018 έχουν γίνει αποδεκτές 73 αιτήσεις παραίτησης ή αποστρατείας αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, εκ των οποίων οι 35 είναι ιπτάμενοι! 

Οι 21 παραιτήσεις ιπταμένων έγιναν δεκτές τους τελευταίους 4 μήνες! Αυτό θα πρέπει να μας ανησυχεί ιδιαίτερα.

Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι επισμηναγοί, αντισμήναρχοι και σμήναρχοι, δηλαδή στελέχη με ιδιαίτερη εμπειρία και στην πλέον παραγωγική τους ηλικία!

 

ΠΗΓΗ: Armyvoice.gr

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Ηλιάδη

Περισσότερα Άρθρα

Κορινθιακή ενότητα για συντονισμένες δράσεις προβολής και ανάπτυξης

Με στόχευση και θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω δημιουργική συνεργασία μεταξύ του Επιμελητηρίου Κορινθίας και του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου, διοργανώθηκε ενημερωτική ημερίδα με θέμα και σύνθημα “Ώρα να βάλουμε τα δυνατά μας για να στηρίξουμε τις τοπικές αγορές της Κορινθίας”. Στόχος όλων μας, όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Π.Πιτσάκης, αποτελεί η ανάπτυξη […]

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός: Χωρίς κρούσμα σήμερα η Αργολίδα

Στα 1190 ανέρχονται τα κρούσματα του κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης (16/12), εκ των οποίων 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Αναλυτικά η διασπορά των νέων κρουσμάτων: • 17 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας • […]

WordPress Ads