29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ενημέρωση στρατευσίμων για την κατάταξή τους

Η Στρατολογική υπηρεσία Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι:

 

  1. Από 2 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και 01 Απριλίου 2019 καλούνται όλοι οι άρρενες, που γεννήθηκαν το έτος 2001 (κλάση 2022), προκειμένου να καταθέσουν δελτίο απογραφής.
  2. Η κατάθεση του δελτίου απογραφής μπορεί να γίνει, σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία, είτε σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), ή και σε αρμοδία Προξενική Αρχή για όσους διανέμουν μόνιμα στο εξωτερικό.
  3. Οι στρατεύσιμοι θα πρέπει κατά την παρουσίασή τους να γνωρίζουν τα μητρώα αρρένων στα οποία είναι εγγεγραμμένοι και να προσκομίζουν απαραίτητα τα παρακάτω δικαιολογητικά (πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα):

 

Α. Δελτίο  αστυνομικής ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου.

Β. Βεβαίωσης Απόδοσης του ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ.

Γ. Βεβαίωση του ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο www.amka.gr

Δ. Γνωστοποίηση της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, e-mail.

Ε. Αριθμός κινητού.

 

  1. Όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας να υποβάλλουν ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.
  2. Οι μη εγγεγραμμένοι σε μητρώο αρρένων (αδήλωτοι) με έτος γέννησης 2001, οι οποίοι υποχρεούνται να απογραφούν, θα πρέπει να υποβάλλουν βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας από την οποία να προκύπτει ότι υπέβαλαν δικαιολογητικά για την εγγραφή τους σε μητρώα αρρένων.
  3. Σε περίπτωση μη υποβολής του παραπάνω Δελτίου Απογραφής, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το Νόμο πρόσθετες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Κ. Μητσοτάκης για την έκρηξη σε ορυχείο στην Τουρκία: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να στείλει άμεσα βοήθεια

«Λυπηρό να ακούς για την τρομερή έκρηξη ορυχείου και την απώλεια ζωών στην επαρχία Bartin στην Τουρκία. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να στείλει άμεσα βοήθεια για να βοηθήσει στην αναζήτηση επιζώντων» αναφέρει σε ανάρτησή του στα αγγλικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την έκρηξη στο ορυχείο στην Τουρκία. Το κείμενο της ανάρτησης του πρωθυπουργού είναι το εξής: «Sad to […]

Την Πέμπτη η κηδεία του Γιώργου Τράγκα

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στη 13:00, θα τελεστεί η κηδεία του Γιώργου Τράγκα. Εις μνήμην του θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά. Ο δημοσιογράφος και ιδρυτής του πολιτικού κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 72 ετών και ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορωνοϊό στη Μονάδα […]

WordPress Ads